Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 16/10 έως 15/11

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 16/10, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό έως και τις 15/11.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναμένεται μια ανοδική τάση σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, ίσως να απέδωσαν καρπούς όλα έκανες τους προηγούμενους μήνες, οπότε είναι καιρός να σχεδιάσεις μια καινούργια στρατηγική για το νέο έτος. Ωστόσο, θα έχεις εναλλαγές στη διάθεσή σου κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και την επίτευξη ενός στόχου σου. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος είτε δεσμευμένος να περιμένεις θετικά πράγματα να συμβούν. Η υγεία σου θα επηρεαστεί από μια ανησυχία και υπερένταση γι’ αυτό θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να χαλαρώσεις μέσω του ύπνου ή κάποιου είδους άθλησης.

Βούβαλος 

Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για σένα. Στα επαγγελματικά σου θα εμφανιστούν αρκετά εμπόδια που θα ξεπεράσεις μόνο με σκληρή δουλειά και αρκετό ρεαλισμό. Ενδεχομένως να κάνεις αναγκαίους συμβιβασμούς, προκειμένου να μη διαταραχτούν οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή ανωτέρους σου. Στα οικονομικά όμως τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά. Τα έσοδα θα είναι σημαντικά και θα έχεις πλεόνασμα χρημάτων για να επενδύσεις ή να βάλεις στην άκρη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η αρμονία είναι να δείξεις μεγαλύτερη εκτίμηση στο τι σου προσφέρει και κατανόηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Θα αντιμετωπίσεις αρκετά ζητήματα αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος, προκειμένου να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα. Θα πρέπει να βρεις γρήγορα τις σωστές λύσεις, εάν θέλεις να προχωρήσει η δουλειά. Ενώ τα εισοδήματα από τη δουλειά σου θα είναι ικανοποιητικά και θα καταφέρεις να καλύψεις τα πάγια έξοδά σου, ελλείψει άλλων εσόδων όμως, καλό θα ήταν να αποφύγεις αγορές, επενδύσεις και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Η υγεία θα είναι καλή, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, αφού είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Λαγός/Γάτα

Αρκετά υποσχόμενη είναι αυτή η περίοδος για σένα. Από επαγγελματικής άποψης, μπορεί να σημειωθεί πρόοδος έχοντας αρμονικές σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους σου και στα όποια προβλήματα εμφανιστούν, πρέπει να ακολουθήσεις μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά, ίσως μάλιστα μια συνεργασία αποφέρει περισσότερα κέρδη. Πιθανόν να πάρεις και κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν περίμενες, ως εκ τούτου, θα έχετε αρκετά για αγορές ή για να βάλεις στην άκρη. Όμως απόφυγε κάθε ρίσκο. Αν είσαι μόνος, θα παρουσιαστεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος η ζωή με τον σύντροφό σου θα είναι ευχάριστη. Και στην υγεία σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ενώ η  διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και αισιόδοξη.

Δράκος

Αυτή η περίοδος έχει και θετικά και αρνητικά για σένα. Η επιτυχία στα επαγγελματικά σου μπορεί να επιτευχθεί, μόνο αν ξέρεις τα όριά σου. Μην είσαι υπερβολικά φιλόδοξος και να ευχαριστιέσαι με ό, τι καταφέρνεις. Οι χρηματοοικονομικές προοπτικές σου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Θα λάβεις επιπλέον χρήματα, εκμεταλλευόμενος μια πληροφορία ή αποδεχόμενος μια πρόταση. Και στα ερωτικά σου ευνοείσαι, μάλιστα αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε όσο περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σου στο ταίρι σου. Όσον αφορά στην υγεία σου όμως ίσως έχεις κάποιες ενοχλήσεις. Η ξεκούραση και η καλή διατροφή θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Φίδι

Αρκετά μπερδεμένος θα είσαι αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις δε θα είναι ομαλές. Μικρά ζητήματα τείνουν να μεγεθυνθούν, επιβραδύνοντας την πρόοδό σου και απογοητεύοντάς σε. Αν ωστόσο έχεις καθαρό μυαλό, τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν. Τα οικονομικά, επίσης, δεν πάνε προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Χρήματα θα έχεις, αλλά τα έξοδά σου θα είναι πολλά, ενώ από άλλες πηγές δεν έχεις να λαμβάνεις. Ερωτικά όμως ευνοείσαι, αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος πρέπει να έχεις καλύτερη επικοινωνία και μεγαλύτερη κατανόηση προς το ταίρι σου. Η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί αν μειώσεις το άγχος και ακολουθήσεις μια πιο υγιεινή διατροφή.

Άλογο

Κάπου ευνοείσαι και κάπου όχι, αυτήν την περίοδο. Η πρόοδος στα επαγγελματικά σου θα είναι γρήγορη και είναι πιθανή μια προαγωγή ή αύξηση. Οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν από τη διεύθυνση και τους ανωτέρους σου, όμως όσον αφορά αγορές, επιχειρηματικές δραστηριότητες ή επενδύσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά. Ενδεχομένως να υποστείς ζημιά, οπότε θα πρέπει να βρεις τρόπο ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις απώλειές σου. Και η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, εξ αιτίας κόπωσης ή άγχους, που θα σε φέρουν στα όρια των αντοχών σου. Είναι σημαντικό να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να ακολουθήσεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή.

Κατσίκα/Πρόβατο 

Αυτή την περίοδο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου είναι αργές και εσύ οφείλεις να είσαι μετρημένος και συγκροτημένος, εστιάζοντας σε μια σταθερή ανάπτυξη, χωρίς υπερβολικές φιλοδοξίες. Αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν πρέπει να επενδύεις σε πάρα πολλά έργα και πρέπει να είναι επιφυλακτικός σε διάφορες προτάσεις που σου γίνονται. Στο χρηματοοικονομικό μέτωπο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς υπάρχει πιθανότητα απώλειας χρημάτων λόγω απάτης από άλλους. Η ζωή με το ταίρι σου μπορεί να γίνει ευχάριστη, αν περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Επιπλέον, ενδέχεται να έχεις κάποιο ατύχημα ή τραυματισμό.

Πίθηκος 

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά υποσχόμενη.  την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων, των συνεργατών και των ανωτέρων σου κι όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν εύκολα. Στα οικονομικά, ωστόσο, οι προοπτικές δεν είναι θετικές. Θα πρέπει να αποφύγεις όλες τις αγορές και τις επενδύσεις καθώς δε θα έρθουν παραπάνω χρήματα, ακόμα κι αν τα υπολόγιζες. Αν είσαι μόνος, θα ελκύεις το αντίθετο φύλο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον/ην σύντροφό σου. Στην υγεία επίσης θα έχεις κάποια θέματα, γι’ αυτό θα ξοδέψεις χρόνο και χρήμα σε εξετάσεις και θεραπείες.

Πετεινός 

Αυτήν την περίοδο, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα σε σύγκριση με την προηγούμενη. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν απροσδόκητες προκλήσεις, αλλά θα είσαι σε θέση να ανταποκριθείς εύκολα με την εμπειρία σου, αλλά και τη βοήθεια συνεργατών σου. Μάλιστα η επαφή σου με κάποιους από αυτούς θα γίνει ακόμα πιο στενή. Τα οικονομικά θα είναι μέτρια, με τα έξοδα να καλύπτουν τα έσοδα, οπότε προς το παρόν θα αναβάλλεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα είναι ασταθής λόγω των πολλών απαιτήσεων της δουλειάς σου. Η υγεία θα είναι καλή και μπορεί να διατηρηθεί στην ίδια κατάσταση με άσκηση και ένα πρόγραμμα διατροφής.

Σκύλος

Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά σου ευνοείσαι αρκετά αυτή την περίοδο. Θα βγεις μπροστά για να επιτύχεις τους στόχους σου κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προωθηθείς περισσότερο ή να έχεις οικονομικές απολαβές. Γενικά, θέμα χρημάτων δεν τίθεται, μάλιστα τώρα μπορείς να αγοράσεις και κάτι που είχες κατά νου. Αν είσαι σε σχέση, η ζωή με το ταίρι σου θα είναι όμορφη, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έρθει ένα νέο παιδί στην οικογένεια. Η υγεία σου δεν είναι άριστη, καθώς θα έχεις διάφορες ενοχλήσεις ή μια μικρή ασθένεια, που θα απαιτήσει ιατρική φροντίδα.

Χοίρος 

Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτή την περίοδο. Ίσως μάλιστα η εργασία σου επηρεαστεί από κάποιο πρόβλημα, σε άλλο τομέα της ζωής σου. Η σχέση με συναδέλφους ή ένα ανώτερό σου θα διαταραχτεί από τις συναισθηματικές εκρήξεις σου και η απόδοσή σου θα πέσει. Από την άλλη, θα δυσκολευτείς να καλύψεις κάποια έξοδα, αφού οι δαπάνες σου θα είναι αρκετές, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μεταθέσεις για τον άλλο μήνα όσα δεν επείγουν. Αν είσαι μόνος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση να περάσει στο επόμενο στάδιο. Για να διατηρήσεις την καλή σωματική και ψυχική σου κατάσταση απαιτείται κάποιο είδος άσκησης.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss