Κι όμως! Η Zendaya έκανε μόνη της το styling στη νέα της ταινία

Η Zendaya φημίζεται για τα πολλά, διαφορετικά ταλέντα που διαθέτει. Η νεαρή ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων προσθέτει τώρα δύο ακόμη ειδικότητες στο βιογραφικό της : στυλίστρια και μακιγιέρ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η βραβευμένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε μόνη όλο το styling και μακιγιάζ της νέας της ταινίας, Malcolm & Marie. Όπως αποκάλυψε τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μόνο με ελάχιστους, απαραίτητους συντελεστές λόγω του Κορονοϊού. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί φέτος μέσα από το Netflix.

Δεδομένου ότι η ταινία γυρίστηκε με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα στην παραγωγή, η Zendaya παρενέβη στο styling ώστε να προσαρμόσει το τελικό αποτέλεσμα του ρόλου στα γούστα της. Η νεαρή σταρ χρησιμοποίησε αποκλειστικά δικά της ρούχα στο σετ ενώ παράλληλα έκανε μαλλιά και μακιγιάζ.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Zendaya επιμελείται μόνη την εμφάνισή της. Πρόσφατα ντύθηκε και βάφτηκε μόνη της για τις ανάγκες των φετινών Emmy Awards, όπου κατάφερε και βραβεύτηκε. Όπως δήλωσε στη Βρετανική Vogue έχει μάθει πολλά μυστικά όλα αυτά τα χρόνια από τους στυλίστες και τους μακιγιέρ που έχει συνεργαστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@elleusa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Δες επίσης: Ο Harry Styles σταματά τα γυρίσματα της νέας του ταινία λόγω θετικού Covid test

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Malcolm & Marie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malcolm & Marie (@malcolmandmarie) στις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss