Κοκαϊνη και “πάρτι με ούζα” στον Πειραιά. Ο Αλβανός, τα βίντεος με τα όργια και οι διάσημες – nassosblog.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπήρχαν στα τηλέφωνα του 38χρονου επιβεβαίωσαν πολλές από τις «γαργαλιστικές λεπτομέρειες» για κλειστά πάρτι με σ3ξουαλικά όργια και χρήση ναρκωτικών, που είχαν φτάσει ως πληροφορίες στα αυτιά των αστυνομικών.

Η πληροφορία είχε φτάσει εδώ και λίγο καιρό στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής αλλά οι περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω κορονοϊού με τους άδειους δρόμους τα βράδια, δυσκόλευαν τις κινήσεις των αστυνομικών. Ωστόσο έβλεπαν τον 38χρονο να μπαινοβγαίνει σε διάφορα σπίτια και να φεύγει πρωινές ώρες.

«Στα ίδια σπίτια μπαινόβγαιναν και πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας. Για τα συγκεκριμένα πάρτι ακούγονταν πολλά αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα», λέει στο astinomiko, αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Μάλιστα φαινόταν να συμμετέχει και ο ίδιος στις …περιπτύξεις που ακολουθούσαν την χρήση ναρκωτικών που πουλούσε.

Το πελατολόγιο της σπείρας δεν ήταν μικρό και φαίνεται ότι είχαν αποκτήσει πολύ καλή φήμη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. «Είναι στην ευχέρεια του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση πως θα κινηθεί όσον αφορά στις επαφές του κινητού τηλεφώνου αλλά και τα βίντεο και τις φωτογραφίες» λέει με νόημα αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στα παρτάκια ήταν διάφορες μαϊντανούλες, ηθοποιοί, μοντέλες γ’ διαλογής αλλά και στελέχη της τηλεόρασης απο το κάτω ράφι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss