Κοκκαλάς: «Οι ομάδες μετά την επιστροφή θα είναι διαφορετικές»

Ο 28χρονος πορτιέρο του Ρεθυμνιακού, Αντώνης Κοκκαλάς περιέγραψε την εικόνα που είχαν οι «κυανόλευκοι» στους αγώνες τους, αλλά και την αντίστοιχη του Κρητικού ομίλου της κατηγορίας.

Ο 28χρονος πορτιέρο ξεκίνησε περιγράφοντας την εικόνα που είχαν οι «κυανόλευκοι» στους αγώνες τους, αλλά και την αντίστοιχη του Κρητικού ομίλου της κατηγορίας.
«Ο Ρεθυμνιακός μέχρι και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έδειξε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. «Κοιτάγαμε» κάθε αντίπαλο τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια «στα μάτια» αντιμετωπίζοντας τον με τις ιδιαιτερότητες του και σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή. Η ομάδα είχε και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και παιχνίδι με παιχνίδι, δείχναμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Όπως έδειξαν και οι πρώτες αγωνιστικές δεν υπάρχει φαβορί για φέτος και σε κάθε μια από αυτές κρυβόταν και κάποια έκπληξη».

Ο Αντώνης Κοκκαλάς όμως πιστεύει ότι οι ομάδες που απαρτίζουν το γκρουπ θα εμφανιστούν τελείως διαφορετικές, με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, επηρεασμένες φυσικά από την διακοπή, ιδίως μάλιστα εάν αυτή έχει μεγάλη διάρκεια
«Πιστεύω ότι όταν επανέλθουμε πάλι στους αγώνες μετά την διακοπή, οι ομάδες θα είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με ότι έδειξαν στην αρχή του πρωταθλήματος, ειδικά αν καθυστερήσει η επανέναρξη του. Ο στόχος μας, είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και ο τερματισμός σε όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση στην βαθμολογία. Η διοίκηση από την πλευρά της, μας έχει σταθεί σε όλα μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν το lock down και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση».

Καταλήγοντας ο έμπειρος τερματοφύλακας των «δελφινιών» θέλει να δώσει την δική του ευχή, όχι μόνο σε εκείνους που σχετίζονται με τον αθλητισμό, αλλά και σε όλους μας για την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε λόγω της ακόμη πιο δραματικής νέας παρουσίας της Πανδημίας του Κορονοϊού.
«Εύχομαι να τελειώσει κάποια στιγμή με τις λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές το θέμα του Covid-19. Να επανέλθει ο κόσμος στους κανονικούς ρυθμούς του και να ξεφύγει επιτέλους από την μιζέρια και την δυστυχία που μας καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Πρέπει όμως όλοι μας να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την περιπέτεια. Ελπίζω και εύχομαι να επανέλθουμε στις προπονήσεις το συντομότερο όλες οι ομάδες και γενικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, υπομονή και ηρεμία».

Πηγή: prismasport

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss