Κοκόσκοφ: «Μεγάλη νίκη για τη Φενέρ»

Η νέα Φενέρ του Κοκόσκοφ, έστειλε «ηχηρό» μήνυμα χθες, με τη νίκη επί της Εφές Αναντολού, με το Σέρβο τεχνικό, να στέκεται στη σημασία των ριμπάουντ για την ομάδα του, αλλά και στα λάθη της

«Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς, για πολλούς λόγους, επειδή είμαστε μια νέα ομάδα. Ο αντίπαλος μας είχε πολλούς έμπειρους παίκτες. Έχει τον ίδιο προπονητή, την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο στυλ παιχνιδιού εδώ και πολύ καιρό. Η συνέπεια ήταν πολύ σημαντική για εμάς, γιατί είχαμε να κάνουμε με μία μάχη 40 λεπτών.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δε φαίνονται στη στατιστική, αλλά το πιο σημαντικό ήταν τα περισσότερα ριμπάουντ που είχαμε. Από την άλλη, είναι απαράδεκτος ο αριθμός των λαθών μας, έχοντας 21.

Πρέπει να ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση με τη μπάλα στα χέρια μας και να μειώσουμε τα λάθη. Πρέπει πραγματικά να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος προπόνησης για τα ριμπάουντ. Έχει να κάνει με την ικανότητα να τοποθετηθείς και τη διάθεση. Το μπάσκετ είναι δουλειά, πέντε παικτών και το ίδιο ισχύει και για το ριμπάουντ. Δεν είναι μόνο για τους ψηλούς…» δήλωσε ο Κοκόσκοφ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss