Κομψοί τρόποι να φορέσεις ένα χειμωνιάτικο λευκό outfit!

Το λευκό είναι ένα κομψό χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα χρώματα μαλλιών και επιδερμίδας. Μπορεί το άσπρο να παραπέμπει περισσότερο στο καλοκαίρι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να φορεθεί το χειμώνα. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα! Μπορείς να φορέσεις ένα χειμωνιάτικο λευκό outfit και να δείχνεις άψογη και ταιριαστή στην εποχή!

Πράγματι, το άσπρο χρώμα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου ακόμα και το χειμώνα. Δες μερικούς κομψούς τρόπους να φορέσεις ένα χειμωνιάτικο λευκό outfit!

Κομψές ιδέες για ένα total white σύνολο το χειμώνα!

Φούστα με λευκό πουλόβερ

Οι midi φούστες είναι μια μεγάλη τάση της μόδας αφού είναι άνετες και στιλάτες. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο καθημερινό σύνολο συνδυάζοντας μια λευκή midi φούστα με ένα λευκό πουλόβερ. Το πουλόβερ σου μπορεί να είναι είτε oversized είτε πιο εφαρμοστό. Και στις δύο περιπτώσεις θα ταιριάξει ιδανικά με τη φούστα σου και θα κάνεις μια stylish εμφάνιση.

Δες επίσης: 10 Μοντέρνοι τρόποι να φορέσεις ένα γυναικείο παλτό!

Άσπρη ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα πολύ βολικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αφού σε βγάζει από τον προβληματισμό του πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Μια λευκή ολόσωμη φόρμα είναι μια τέλεια επιλογή ακόμα και για το χειμώνα. Για τις κρύες μέρες προτίμησε μια πλεκτή ολόσωμη φόρμα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ευκολοφόρετο και χαλαρό μια λευκή τζιν ολόσωμη φόρμα είναι μια τέλεια λύση.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνα looks για να υιοθετήσεις αυτή τη χρόνια!

Λευκό φαρδύ παντελόνι με oversized πουλόβερ

Η άνεση μας είναι πολύ σημαντική και δε χρειάζεται να είναι αντίθετη από την κομψότητα. Ένα λευκό φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι λοιπόν μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με ένα oversized άσπρο πουλόβερ, δημιουργώντας έτσι ένα αέρινο σύνολο που μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να περάσει. Φόρεσε το από το γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα και σίγουρα δε θα χάσεις!

Δες επίσης: 15 Χειμωνιάτικα φορέματα για στιλάτες εμφανίσεις!

Άσπρο κοστούμι

Τα κοστούμια πλέον είναι πολύ δημοφιλή και στιλάτα. Αν λοιπόν έχεις ένα αυστηρό dress code στη δουλειά σου ή αν ψάχνεις ένα outfit για πιο επίσημη περίσταση τότε ένα λευκό κοστούμι είναι ότι χρειάζεσαι. Συνδύασε το με ένα λευκό παλτό ή μια γούνα αν πρόκειται για μια κρύα μέρα και θα δείχνεις αναμφίβολα πολυτελής.

Δες επίσης: 4 Στιλάτοι τρόποι να φορέσεις ένα σακάκι!

Λευκό φόρεμα μαζί με λευκό παλτό

Ένας εύκολος αλλά πολύ κομψός συνδυασμός για να φτιάξεις ένα total white outfit είναι ένα λευκό φόρεμα συνδυασμένο από επάνω με ένα ολόλευκο παλτό. Εξάλλου, τα λευκά πανωφόρια δείχνουν πολύ ακριβά και είναι must-have. Όσον αφορά το άσπρο φόρεμα σου μπορεί να είναι οτιδήποτε, από midi πλεκτό με μακρύ μανίκι μέχρι ένα lingerie φόρεμα.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss