Κονάτε: «Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα ανταποκριθώ άμεσα στις υποχρεώσεις μου»

Με τον εσχάτως αποκτηθέντα, Σαγκάμπα Κονάτε, μάχιμο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει, στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Basket League, την ΑΕΚ (5/12, 17:00), ο ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, μετά την άφιξή του το βράδυ της Τρίτης (1/12) στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα, για πρώτη φορά, στο PAOK Sports Arena, έχοντας νωρίτερα υποβληθεί σε απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Κινήθηκε με το πρόγραμμα που έκαναν οι νέοι συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεσή του Κώστα Μέξα για την αναμέτρηση με την Ενωση, εφόσον ο τεχνικός του «Δικεφάλου» επιλέξει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς.

«Ήρθα σε μία ομάδα με ιστορία και με ένα πολύ καλό υλικό, με παίκτες έμπειρους και αξιόλογους. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω σκληρά και να τα δώσω όλα για την ομάδα μου», ανέφερε ο Κονάτε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ, μετά την προπόνηση.

Πρόσθεσε λέγοντας για το νέο επαγγελματικό περιβάλλον του: «Είναι κάτι νέο για μένα όλο αυτό, αρχίζω να μαθαίνω και θα χρειαστώ μερικές ημέρες για όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι είμαι σε θέση να ανταποκριθώ. Μίλησα με τον κόουτς, ξέρω τι θέλει από μένα, όπως γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου».

Κατέληξε αποκαλύπτοντας πως γνωρίζεται με τον άλλοτε Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ντάριλ «Τρακ» Μπράιαντ (σ.σ. θήτευσε στους «ασπρόμαυρους» το 2016), με τον οποίο έχουν κοινό στοιχείο ότι φοίτησαν στον ίδιο κολέγιο, το Γουεστ Βιρτζίνια.

«Έχουμε να μιλήσουμε καιρό, αλλά ξέρω τον Τρακ. Έχουμε κάνει προπόνηση μαζί, αλλά και έχουμε παίξει καλοκαίρια στο κολέγιο. Νομίζω ότι θα έχω έναν ακόμη λόγο τώρα να μιλήσω μαζί του», ήταν τα λόγια του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss