Κοραλλί, φούξια, κίτρινο – 6 μακιγιάζ με χρώμα για να καλωσορίσεις τον Μάη

Καλό μήνα, girls! Σήμερα υποδεχόμαστε τον Μάιο και μαζί με αυτόν, τα όμορφα, πλήρως ανθισμένα χρωματιστά λουλούδια με τα οποία θα φτιάξεις το πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου και φυσικά χρώμα, πολύ χρώμα. Άλλωστε, αν μπορούσαμε να περιγράψουμε τον Μάη με μία λέξη αυτή σίγουρα θα ήταν το… χρώμα (εμένα πάντως είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό).
Τον Μάιο θέλουμε χρώμα παντού! Στα ρούχα μας (είναι η εποχή που το floral θα πάρει την πρώτη θέση ως επιλογή για outfit), στο σπίτι μας (θα διακοσμήσεις το γραφείο ή το σαλόνι σου με χρωματιστά, μυρωδάτα λουλούδια) και φυσικά στο… μακιγιάζ μας!

TikTok fashion hack: Πώς θα αναβαθμίσεις το oversized πουκάμισο με μία μόνο κίνηση
Καλωσόρισε τον Μάη με πολύ χρώμα
Oh, yes! Μάιος χωρίς χρωματιστό μακιγιάζ γίνεται; Δε γίνεται. Και γι’ αυτό ακριβώς είμαι εδώ σήμερα. Μαζί θα δούμε 6 μακιγιάζ με χρώμα για να υποδεχτείς τον Μάη όπως ακριβώς του αξίζει. Δηλαδή; Με πολύ χρώμα!

@paytons.makeup WOOOO i’m so happy you guys love this look in green ily #makeup #foryoupage #SyncYourMiO ♬ on the floor – favsoundds

Το κοραλλί, το φούξια και το κίτρινο είναι μερικά από τα χρώματα που θα δούμε σήμερα και θα γίνουν η απόλυτη έμπνευσή σου για το μακιγιάζ της σημερινής σου εξόδου και όχι μόνο. Πάμε να δούμε;

Κίτρινή σκιά

Κίτρινο χρώμα στο εσωτερικό του ματιού και στο εξωτερικό του κάτω βλεφάρου, eyeliner, nude χείλη και έτοιμη. Το αποτέλεσμα; Απλά υπέροχο, αν και νομίζω οτι μπορείς να το δεις και μόνη σου!

@danii.gomezzz #makeup #yellow #yellowmakeup #naruralmakeup #glowskin #gloss #mascara ♬ original sound – addison || 1.3k ??

Μη φοβάσαι το κίτρινο χρώμα στο μακιγιάζ σου! Πρώτον, λόγω της ομοιότητάς του με τον ήλιο, το κίτρινο θεωρείται ως η πιο δυναμική απόχρωση μεταξύ των ζεστών χρωμάτων.

@jazzayling pop of yellow ?? #makeup #makeuptutorial #foryou #BRITsMOVER #BeRightBackWorld ♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Την άνοιξη, με τον καιρό να ζεσταίνει και να νιώθεις πιο ευδιάθετη, είναι διασκεδαστικό να ξεκινάς να δοκιμάζεις διάφορα χρώματα. Ένας από τους πιο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss