Κρίστιαν Έρικσεν: Τα νεότερα για την υγεία του – Η ανακοίνωση της UEFA

Κρίστιαν Έρικσεν: Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Κρίστιαν Έρικσεν να έχει βρει τις αισθήσεις του την ώρα που έφευγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Σοκ έχει προκαλέσει η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν μέσα στο γήπεδο στο 43ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία για τo Euro2020.

Σύμφωνα με ανάρτηση της UEFA στο Twitter, o Κρίστιαν Έρικσεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

Οι προσπάθειες των γιατρών

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως έσπευσαν οι συμπαίκτες του και οι γιατροί για να τον βοηθήσουν να επανέλθει.

Οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, ενώ ο αγώνας διακόπηκε οριστικά για ιατρικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Ο ποδοσφαιριστής της Δανίας βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης και η κατάσταση του είναι σταθερή σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA.

Αναμένεται ενημέρωση σχετικά με τη συνέχιση του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία που είχε διακοπεί στο 42ο λεπτό, σύμφωνα με ανάρτηση της UEFA.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Η ανατριχιαστική στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα Δανία – Φινλανδία

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss