Κρεμώδες ρουζ: Γιατί να το επιλέξεις και πώς θα το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου; (video)

Τα πλεονεκτήματα και όλα τα μυστικά για ένα super fresh look!

Το ρουζ ήταν ανέκαθεν ένα βασικό καλλυντικό στο νεσεσέρ και το μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Όχι άδικα, βέβαια, μιας και δίνει στο δέρμα αυτήν την αίσθηση φρεσκάδας και υγείας που όλες έχουμε ανάγκη όταν ξυπνήσουμε το πρωί. Για σκέψου… Όσο άυπνη, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη κι αν είσαι, μερικές πινελιές ρουζ δεν είναι ικανές να σε κάνουν να δείχνεις απόλυτα φρέσκια; Ναι, είναι!

Αν, μάλιστα, επιλέξεις ένα κρεμώδες ρουζ στο καθημερινό μακιγιάζ σου, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο κομψό και fresh. Γιατί; Διότι το cream blush έχει πιο απαλή και ανάλαφρη σύνθεση. Δεν βαραίνει το πρόσωπο, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα περισσότερη λάμψη συγκριτικά με ένα ρουζ σε μορφή πούδρας. Άσε που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, από ξηρό μέχρι μεικτό και κανονικό, αλλά διαρκεί και πολλές-πάρα πολλές- ώρες.

Θα μας πεις… Ωραία όλα αυτά, αλλά το κρεμώδες ρουζ μοιάζει πιο δύσκολο στη χρήση. Ίσως και να σε φοβίζει να το χρησιμοποιήσεις μήπως και καταλήξεις να γυαλίζεις ολόκληρη. Η αλήθεια είναι πως όλα τα κορίτσια έχουν αυτόν τον προβληματισμό. Άδικα, όμως!

Αν βρεις στην αγορά ένα εύχρηστο κρεμώδες ρουζ, δηλαδή ένα ρουζ με το οποίο να μπορείς εύκολα να κάνεις blending και το οποίο να μένει στη θέση του, τότε δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα. Το μακιγιάζ σου θα είναι σωστό και φρέσκο για όλη την ημέρα. Για να σε βοηθήσουμε, εμείς κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε πέντε φανταστικά κρεμώδη ρουζ στην παρακάτω gallery. Μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις, γιατί είναι… εγγύηση.

Πάτα, όμως, το play και το cc για υπότιτλους στο παρακάτω video, ώστε να δεις και πώς θα το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου. Το βασικό είναι, πάντως, να βάλεις μια μικρή ποσότητα κρεμώδους ρουζ στο beauty blender σου και σιγά-σιγά να το απλώσεις στα μήλα του προσώπου σου. Τα υπόλοιπα… θα σου τα πει η Amanda Z!

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Και οι φυσικές ξανθές πρέπει να χρησιμοποιούν μοβ σαμπουάν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss