Κριτική για την σειρά Οι Ευνοούμενοι του Μίδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η  σειρά Οι Ευνοούμενοι του Μίδα έχει τον Víctor Genovés στο επίκεντρο, ο οποίος γνωρίζει πολλά και πέφτει θύμα εκβιασμού. Αν δεν δεχτεί να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τότε αρκετοί άνθρωποι θα πεθάνουν και ο εκβιασμός γίνεται με έναν παράξενο τρόπο.

Έχοντας σχηματίσει μια άποψη για την σειρά μετά την ολοκλήρωση της και μάλιστα με το φινάλε να έχει ανατροπές και πολλές εξελίξεις, αποκτήσαμε μερικά συμπεράσματα για αυτήν καθώς και για τα θετικά και αρνητικά της. Φυσικά ΧΩΡΙΣ SPOILERS.

Η σειρά Οι Ευνοούμενοι του Μίδα είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να συνδυάσει την αγωνία και την ένταση με την υπόθεση (ώστε να μην αφήσει κάποιον παραπονεμένο) και μάλιστα έχει αρκετές υποπλοκές και προσπαθεί με επιτυχία να ξεφύγει από τα κλισέ του θέματος, κάνοντας και ένα κοινωνικό σχόλιο.

Όπως είναι λογικό και επειδή μιλάμε για την σειρά Οι Ευνοούμενοι του Μίδα που θέλει να εξηγήσει κάποια πράγματα, με τα 6 επεισόδια να είναι ως επί το πλείστον αγωνιώδη και να προσφέρουν φυσικά ενδιαφέρουσες πτυχές, σε ένα θέμα που σίγουρα θα μπορούσε να ξεφύγει.

Παράλληλα προσπαθεί να μην αποκαλύψει και πολλά περισσότερα από όσα πρέπει ενώ μετά το δυναμικό μπάσιμο, κάπου κάνει μια μικρή “κοιλιά”, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει το πολύ καλό σύνολο που υπάρχει.

Μάλιστα από τα μισά της η πλοκή πηγαίνει σε άλλη διάσταση. Ναι μεν σε κάποια σημεία νιώθεις ότι εκεί που πάει να γίνει κάτι το διαφορετικό να αρχίζει να επαναλαμβάνεται, ωστόσο γρήγορα τα πράγματα επανέρχονται.

Η παρουσία του πρωταγωνιστή Luis Tosar σίγουρα είναι ταιριαστή και έχει όσες διακυμάνσεις χρειάζονται, ενώ και οι υπόλοιποι ηθοποιοί κρίνονται ως ικανοποιητικοί με αυτή την πρώτη ματιά, με την εξέλιξη της σειράς σε μερικά σημεία τους βοηθάει σε αυτό και σε άλλα όχι.

Πάντως το Οι Ευνοούμενοι του Μίδα μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, σε κάθε επεισόδιο νιώθεις ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, ενώ ο Tosar σε παρασύρει με την ερμηνεία του και γενικότερα την εξέλιξη των γεγονότων.

Όπως αναφέραμε, μπορεί ενδιάμεσα για λίγο ευτυχώς να χάνει λίγο την μπάλα αλλά σε αποζημιώνει με τα τελευταία εξαιρετικά επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει αγωνία και ένταση, δίνοντας ένα ικανοποιητικό φινάλε.

Φυσικά τακτική μας είναι να μην αποκαλύψουμε πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν spoilers, για κάποιον που θέλει να δει την σειρά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★★★✬☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Luis Tosar
  • Marta Belmonte
  • Carlos Blanco

Οι Ευνοούμενοι του Μίδα Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss