Κριτική για την ταινία Last Seen Alive – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία εστιάζει στον Will Spann, ο οποίος πηγαίνει την εν διαστάσει σύζυγό του Lisa στο σπίτι των γονιών της. Κατά την διάρκεια μιας στάσης σε ένα βενζινάδικο, η Lisa εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Πανικόβλητος, ο Will ειδοποιεί την αστυνομία και τους γονείς της, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τη βρει, όμως καθώς κυλά ο χρόνος θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ενώ παράλληλα θεωρείται ύποπτος και καταδιώκεται.

Το Last Seen Alive πολύ θα ήθελε να είναι μια ταινία, η οποία θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει την συνταγή της από όλα αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια σε αντίστοιχες ταινίες. Και σε μερικά σημεία είναι η αλήθεια μπορεί το παλεύει, αλλά… μάταια.
Κακά τα ψέματα, ξέρεις απολύτως τι θα δεις στο Last Seen Alive. Αυτό δεν είναι και απαραίτητα αρνητικό, αρκεί να ξέρει κάποιος να το διαχειριστεί. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα η ταινία να καταντάει βαρετή.
Την ώρα που σίγουρα δεν περιμένεις την πιο… πρωτότυπη ταινία της χρονιάς, αλλά μια ταινία να περάσει ευχάριστα η ώρα, παρατηρούνται για μια ακόμα φορά τα ίδια ανυπόφορα κλισέ και η Χολυγουντιανή συνταγή που δεν προσφέρει κάτι καινούργιο.
Ίσως μάλιστα είναι από τις αρκετές άνευρες που έχουμε δει τελευταία μιας και ενώ το θέμα βοηθάει στο να υπάρξουν και συγκινήσεις αλλά και ένταση, το Last Seen Alive είναι απίστευτα κουραστικό και από ένα σημείο και μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss