Κριτική για την ταινία Outside The Wire – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H ταινία εξελίσσεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον ένας αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που είναι είναι ανδροειδές κατά τη διάρκεια μιας αποστολής θα συνεργαστεί με έναν πιλότο drone και θα πρέπει να βρουν μια επικίνδυνη συσκευή που απειλεί την ανθρωπότητα, πριν αυτή πέσει στα λάθος χέρια.

H κεντρική ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, η αρχική σκηνή είναι πάρα πολύ καλή, ωστόσκ δυστυχώς (με μερικές… εκλάμψεις) μέχρι εκεί. Στην ταινία Outside The Wire υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποδωθούν με πολύ καλύτερο τρόπο.

Από ένα σημείο και μετά είναι αρκετά generic και υποτονική, ενώ δεν ξέρεις που θέλει να το πάει, από την ώρα ωστόσο που αρχίζει και προχωράει κάπως η ιστορία, τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα με τoν σκηνοθέτη Mikael Håfström να μην μπορεί να διορθώσει τα πράγματα.

Δεν υπάρχει κάποιο νόημα στις σκηνές που ακολουθούν, στο σύνολο της η ταινία Outside The Wire είναι πρόχειρα σκηνοθετημένη και ένα γενικά έχουμε ένα πολύ μέτριο σενάριο, με την προσπάθεια να μοιάζει περισσότερο με ερασιτεχνική και τους ηθοποιούς να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Τα πράγματα γίνονται χαοτικά, χάνεται η μπάλα και γενικότερα όσο πλησιάζει το φινάλε νιώθεις ότι δεν καταλήγει κάπου και δεν σε ενδιαφέρει πλέον, με τους χαρακτήρες οι οποίοι είναι το λιγότερο ανυπόφοροι και γενικότερα το αποτέλεσμα να είναι αποκαρδιωτικό.

Το ταινία Outside The Wire από ένα σημείο και μετά θυμίζει ένα τεράστιο συνονθύλευμα που δεν ξέρεις από που να το πρωτοπιάσεις. Το στόρι όπως είπαμε δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, με την ταινία να χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον.

Σαν ιδέα σίγουρα δεν είναι κακή, ωστόσο το Outside The Wire “μπάζει” από παντού και σε ωθεί να την… εγκαταλείψεις πριν το αδιάφορο φινάλε, διότι από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν προσφέρει κάτι, με ελάχιστες εξαιρέσεις καλογυρισμένων σκηνών.

Για να συνοψίσουμε, το Outside The Wire είναι μια ταινία που θα ξεχάσεις ακριβώς πριν καν το τέλος της και αποτελεί μια εντελώς αχρείαστη προσπάθεια, η οποία απογοητεύει και πάσχει σε πολλά επίπεδα, χωρίς να δίνει κάτι στον θεατή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★✬☆☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Anthony Mackie
  • Pilou Asbaek
  • Michael Kelly

Outside The Wire Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss