Κριτική για την ταινία Silverton Siege – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Έχοντας πλήξει από την μονότονη ρουτίνα της δουλειάς του, τρεις αστυνομικοί αποφασίζουν να εντοπίσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών και να συλλάβουν τους υπεύθυνους. Ωστόσο ένας πληροφοριοδότης που τους βοηθάει ανατρέπει τα σχέδιά τους, καθώς οι απαιτήσεις του είναι πάνω από τις δυνάμεις των τριών ανδρών.

Φαινομενικά, το Silverton Siege είναι μια από τα ίδια, ωστόσο έχουμε να κάνουμε με μια ταινία, που μέσα από την υπερβολή και τα κλισέ που χρησιμοποιεί (η θεματολογία και η αντιμετώπιση της φέρνουν κάτι διαφορετικό βέβαια) διαχειρίζεται με ωραίο τρόπο όλα αυτά που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε σε ξεχειλωμένα franchise και ατελείωτα sequel.
Ειδικά το δεύτερο μισό είναι πιο στιβαρό, εκεί που ουσιαστικά επεξηγείται καλύτερα η πλοκή αλλά και μια κριτική έμμεσα στην κοινωνία και σε συγκεκριμένα κομμάτια της, με την συγκεκριμένη παραγωγή να είναι αξιοπρεπέστατη.
Μπορεί να αφηγείται με κάπως διαφορετικό τρόπο την συγκεκριμένη ιστορία, ωστόσο θα θέλαμε και λίγο καλύτερη προσέγγιση, μιας και όταν χρειάζεται να διαφοροποιηθεί, δεν μπορεί να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό από μια ψυχαγωγική προσπάθεια.
Η ταινία ανά στιγμές έχει ιδανική σκηνοθεσία, ωστόσο σεναριακά δεν έχει κάτι το οποίο θα σε βάλει σε σκέψεις ή θα σε κρατήσει σε αγωνία, αλλά κυρίως αξιοποιώντας σε πολλές περιπτώσεις τον χρόνο που έχει, προσφέρει κάτι το ενδιαφέρον.
Μπορεί να μην έχει πάρα πολλές καταιγιστικές εξελίξεις από την αρχή, ωστόσο στην συνέχεια είναι γεμάτη ένταση, αγωνία αλλά και μερικές σκηνές για γερά νεύρα. Σε κάθε πλάνο οι χαρακτήρες έχουν τον πρώτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss