Κριτική για την ταινία The Call – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το φθινόπωρο του 1987, μια ομάδα φίλων μιας μικρής πόλης, πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα στο σπίτι ενός τρελού ζευγαριού μετά από ένα τραγικό ατύχημα που τους φέρνει στην πόρτα τους.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό με πολλές να πέφτουν συνεχώς στις ίδιες ευκολίες, κάτι το οποίο συμβαίνει δυστυχώς από ένα σημείο και μετά στην προκειμένη περίπτωση.

Η ταινία The Call θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν δεν διάλεγε για μια τον εύκολο δρόμο, γρήγορα ξεφεύγει και γίνεται εντελώς flat ειδικά από τα μισά και μετά, χάνει την… μπάλα με αλλεπάλληλες αστοχίες.

Η ταινία The Call θέλει να προσφέρει στον θεατή αγωνία και τρόμο, ωστόσο καταλήγει σε υπερβολές. Ειδικά όταν αρχίζουν οι αποκαλύψεις υπάρχουν πολλά σημαντικά προβλήματα και μια ανιαρή εξέλιξη, προχειροστημένη και έτσι πηγαίνει στράφι.

Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να μην θέλει να το παρακάνει, ωστόσο το πρώτο μέρος είναι άνευρο και σεναριακά άστοχο, παρόλο που οπτικά δεν είναι και τόσο κακό. Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες, ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος είναι εντελώς ασύνδετη και χάνει το ενδιαφέρον της.

Η ταινία The Call ενώ σε κάποια κομμάτια προσπαθεί να δώσει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, εντέλει δεν πετυχαίνει τον σκοπό της, μιας και όσο περνάει η ώρα… ξεχειλώνει, απλά ξεμένοντας από τις όποιες έξυπνες ιδέες.

Υπήρχε δυνατότητα για μερικές στιγμές που θα μπορούσαν να δώσουν μια διαφορετική χροιά, ωστόσο αποτυγχάνουν, χαραμίζοντας μια αρχικά ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

H ταινία The Call μπορούσε να αποτελέσει μια υποφερτή προσπάθεια τρόμου και να προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτά που τελικά βλέπουμε. Ωστόσο εκτός απ’ ότι δεν τα καταφέρνει καλύτερα από τον μέσο όρο του είδους, δεν καταφέρνει να σου δώσει κάτι που θα περάσει η ώρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★☆☆☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Lin Shaye 
  • Tobin Bell
  • Chester Rushing 

The Call Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss