Κόλαφος ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τα reality: «Τo Big Brother και το Bachelor απαξιώνουν την γυναίκα»

Για την σειρά Αγγελική στην οποία συμμετέχει, τα reality όπως το Bachelor και το Big Brother αλλά και για το αν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της εποχής του κορoνοϊού μίλησε στο Ευτυχείτε! ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον ALPHA και θα έπρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας».

«Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο… Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα. Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί» πρόσθεσε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss