Κόλιν Φερθ: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να υποδύομαι gay ρόλους»

Ο Κόλιν Φερθ, σε συνέντευξή του για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Attitude, δηλώνει ότι δεν έχει καταλήξει αν είναι σωστό ένας straight ηθοποιός να αναλαμβάνει να υποδυθεί έναν gay χαρακτήρα.

Ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον ομοφυλόφιλο και στην ταινία «A Single Man» του 2010, υποδύεται έναν gay άντρα στην επερχόμενη ταινία «Supernova», που αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού οι οποίοι φεύγουν για ένα μεγάλο road trip καθώς ο ένας έxει διαγνωστεί με άνοια.

«Δεν έχω καταλήξει πάνω στο θέμα» απάντησε στην ερώτηση αν είναι σωστό να υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο ήρωα. «Πιστεύω, το ερώτημα παραμένει. Είναι κάτι που παίρνω πραγματικά σοβαρά και σκέφτηκα πάρα πολύ πριν το κάνω. Κάθε φορά που αναλαμβάνω κάτι, σκέφτομαι πως χρειάζεται τεράστιο θράσος. Δεν νιώθω ιδιαίτερα ότι έχω το δικαίωμα να υποδύομαι τον χαρακτήρα. Πάντα αυτό είναι το σημείο εκκίνησης. Τι ξέρω εγώ για τη ζωή αυτού του ανθρώπου;».

Ο Στάνλεϊ Τούτσι, συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Supernova», που επίσης υποδύθηκε έναν gay χαρακτήρα στην ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada», πρόσθεσε: «Για πολλά χρόνια, gay άντρες και γυναίκες έπρεπε να κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους στη showbiz για να πάρουν ρόλους που ήθελαν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Οποιοσδήποτε θα έπρεπε να μπορεί να παίξει οποιονδήποτε ρόλο θέλει. Αυτό είναι και το νόημα της υποκριτικής». Ειδήσεις σήμερα:  Τι μπορούμε και τι όχι να αγοράζουμε από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

Απτόητος ο Τραμπ μετά την εκλογική ήττα: «Θα κερδίσουμε», λέει – «Είναι ντροπιαστικό» απαντά ο Μπάιντεν

Μισέλ Ουελμπέκ: Ο «προφήτης» της τρομοκρατικής επέλασης του Ισλάμ στην Ευρώπη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss