Κόπηκαν 7 τηλεοπτικές σειρές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tι τηλεοπτικές σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουν μεγάλη επιτυχία και να προσελκύσουν μεγάλο κοινό και διάσημα ονόματα, υπάρχουν όμως και μερικές που δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τέλος τους.

Το CW αποφάσισαν να μην προχωρήσει σε 7 τηλεοπτικές σειρές και μετά τις Batwoman και Legends Of Tomorrow κόπηκαν τα Naomi και 4400 (reboot της αντίστοιχης) μετά από μια σεζόν. Eπίσης το αντίστοιχο reboot του Charmed στην τέταρτη σεζόν του θα ρίξει τίτλους τέλους, όπως και το Legacies (που είναι στο σύμπαν του Vampire Diaries) σταματάει στο ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν θα συνεχιστεί ούτε το Dynasty μετά την 5η σεζόν, αλλά και τα In the Dark, Roswell New Mexico.
Naomi
Η υπόθεση αφορά τη Naomi McDuffie, γεννημένη σε ένα εναλλακτικό σύμπαν που μοιάζει με την Prime Earth. Στο εναλλακτικό αυτό σύμπαν η περιβαλλοντική καταστροφή οδηγεί σε κατάρρευση του στρώματος του όζοντος και επικίνδυνες ακτινοβολίες περνούν στη Γη και οδηγούν 29 ανθρώπους στο να αποκτήσουν υπερφυσικές δυνάμεις. Οι 29 αυτοί χωρίζονται στα δύο και ξεκινούν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ αυτών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις για κυριαρχία επί των ανθρώπων και αυτούς που θέλουν να τους σταματήσουν. Μετά από χρόνια θανάτων και πολέμου κάνουν ανακωχή ώσπου η μητέρα της Naomi που είναι μία εκ των 29 τη φέρνει στη ζωή με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να προσπαθήσει να τη σκοτώσει. Εν τέλει οι γονείς της Naomi μαζί με συμμάχους τους καταφέρνουν να τη στείλουν στην Prime Earth όπου θα υιοθετηθεί από μια οικογένεια και θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss