Κόρη δωρίζει ωάρια στον γκέι μπαμπά της για να κάνει κι άλλο μωρό με τον σύντροφό του – Βίντεο

Ο 50χρονος Μπάρι Ντριούιτ Μπάρλοου, που γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Βρετανίας και πλέον ζει σε μια έπαυλη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, απόκτησε μια κορούλα μέσω παρένθετης μαζί με τον 25χρονο αρραβωνιαστικό του, Σκοτ Χάτσισον, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο αμφισεξουαλικός Σκοτ έβγαινε πρώτα με την μεγάλη κόρη του Μπάρι, την 21χρονη Σάφρον.

Τώρα η νεαρή Σάφρον προσφέρθηκε να βοηθήσει το ερωτευμένο γκέι ζευγάρι να κάνουν ακόμη ένα παιδί, δωρίζοντας τα ωάριά της, όπως ανέφερε η ίδια στο περιοδικό Closer.

«Αγαπώ την Βαλεντίνα[την πρώτη κόρη του γκέι ζευγαριού] και θέλω να δωρίσω τα ωάριά μου για να βοηθήσω τον μπαμπάκα και τον Σκοτ να κάνουν κι άλλα παιδιά» ανέφερε η Σάφρον.

«Δεν νομίζω ότι στον μπαμπάκα αρέσει η ιδέα και πολύ, καθώς θα είναι ο βιολογικός παππούς του παιδιού και ο Σκοτ ο βιολογικός του πατέρας, αλλά στ’ αλήθεια θέλω να βοηθήσω. Ήδη κατέψυξα τα ωάρια μου γι’ αυτούς, οπότε απλά ο μπαμπάκας και ο Σκοτ θα πρέπει να πουν το “Ναι”» τόνισε η Σάφρον.

Η Σάφρον, που ζει μαζί με τον Μπάρι, τον Σκοτ, τον άλλο μπαμπά της Τόνι[πρώην σύζυγος του Μπάρι], την δίδυμη αδερφή της Άσπεν και τα μικρότερα αδέρφια της, τον 17χρονο Ορλάντο, τα 10χρονα δίδυμα Τζάσπερ και Ντάλας και τη μικρή Βαλεντίνα, στη 10 δωματίων έπαυλή τους στη Φλόριντα, εξήγησε ότι δεν υπάρχει ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον μπαμπά της, τον Σκοτ και την ίδια, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.

Όπως ανέφερε γνωρίζει τον νεαρό σύντροφο του μπαμπάς της από τότε που ήταν 13 χρονών κι εκείνος εργαζόταν για την οικογένειας ως προσωπικός βοηθός.

Στα 18 της είχε μια σύντομη σχέση μαζί του, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν ήταν ο ένας για τον άλλον.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss