Κώστας Βουτσάς: Αυτό είναι το θέατρο που θα πάρει το όνομά του

Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς “έφυγε” από τη ζωή για την οικογένεια των αγγέλων σκορπίζοντας τη θλίψη στο Πανελλήνιο που τον λάτρευε μέσα από τη μακρά πορεία του στη μεγάλη οθόνη, στη τηλεόραση και το σανίδι.

 Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, 8 μήνες μετά το θάνατό του ένα κεντρικό θέατρο της Αθήνας ετοιμάζεται να πάρει το όνομά του. Ο λόγος για το ιστορικό θέατρο Alhambra Art Theatre της οδού Στουρνάρη που θα μετονομαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα σε “Θέατρο Κώστα Βουτσά”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και πληροφορίες της εφημερίδας από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού η πρόταση στους επιχειρηματίες του χώρου, Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρη Αγγελόπουλο έγινε από έναν πολύ γνωστό σκηνοθέτη που υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια  αδελφικός φίλος του Κώστα Βουτσά.

Ο λόγος για τον Όμηρο Ευστρατιάδη ο οποίος κίνησε τις διαδικασίες. μιλώντας αρχικά με την οικογένεια Βουτσά. Αφού λοιπόν πήρε τη σύμφωνη γνώμη τους προσέγγισε τους ιδιοκτήτες του θεάτρου Αλάμπρα που ανταποκρίθηκαν θετικά. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς θα γίνει η αλλαγή, ωστόσο και οι δυο πλευρές φαίνονται πρόθυμες να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της απόφασης. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss