Κathy Heyndels: Η υψηλή ραπτική συναντά το streetwear αυτή τη σεζόν

Ρομαντική διάθεση, athleisure λογική και sur mesure δημιουργίες «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο τέταρτο επεισόδιο της διαδικτυακής εβδομάδας μόδας της Αθήνας.

Αυτή την εβδομάδα η Athens Xclusive Designers Week έχει επιστρέψει για 27η σεζόν μέσα από ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής με τίτλο “On the move”. Κάθε ημέρα στις 18.00 προβάλλεται από ένα επεισόδιο στην custom page της AXDW, που βρίσκεται στο site της Lifo. Οι λάτρεις της μόδας έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα εμπνευσμένα show, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά backstage στιγμιότυπα. Τηρώντας λοιπόν ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας, οι συντελεστές κατάφεραν να μεταφέρουν τον παλμό της μόδας, απευθείας στις οθόνες μας.

Εχθές παρακολουθήσαμε το 4ο επεισόδιο της 27ης διαδικτυακής AXDW. Τη νέα του συλλογή για τη περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 παρουσίασε ο οίκος Kathy Heyndels με θέμα “Mythical creatures in the forest” σε ένα ονειρικό σκηνικό στη καρδιά του Εθνικού Κήπου. Καθαρές γραμμές και αέρινες μουσελίνες συνθέτουν εντυπωσιακά φορέματα με έντονα χρώματα και κομψές νυφικές δημιουργίες, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, δίνοντας έμφαση στη μέση.

Την ίδια ώρα, το brand Marios Togos by Kathy Heyndels προσδίδει για ακόμη μία σεζόν μία luxury υπόσταση στο streetwear, συνδυάζοντας ποπλίνα, δέρμα και neon λεπτομέρειες. Η νέα συλλογή, στοχεύοντας στην all-day άνεση, χαρακτηρίζεται από athleisure διάθεση και unisex στοιχεία, ενώ κυρίαρχο είναι το μαύρο χρώμα. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση της συλλογής σε ένα fashion film με τίτλο “Free to move” με τα μοντέλα να ποζάρουν πάνω σε τραμπολίνο! Αγαπημένα μοντέλα, σταθεροί συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Τόγκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το show ανάμεσά τους οι: Ειρήνη Καζαριάν, Σίσσυ Παπατσώρη, Φρέντυ Καλομπράτσος, Κόνι Μεταξά και άλλοι.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 10 τσάντες που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού το 2021

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το show.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss