Λάουρα Καραΐσκου: Έτσι της έγινε η πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη να βρίσκεται στο backstage του “J2US” (Βίντεο)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου η Λάουρα Καραΐσκου. Η καλλονή παρουσιάστρια του backstage του νέου κύκλου του “Just the 2 of us“, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Ευτυχείτε” και έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Κοκλώνη μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα της. 

Φορώντας ένα φλοράλ κοστούμι και έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η Λάουρα Καραΐσκου μπήκε στο πλατό και εντυπωσίασε με την παρουσία της. Η ίδια δέχτηκε να συνεργαστεί με το Νίκο Κοκλώνη, μετά από πέντε χρόνια που εκείνος της έκανε προτάσεις. “Ο Νίκος Κοκλώνης με διεκδικούσε πέντε χρόνια… Πήγαινα και στα προηγούμενα shows που είχε για να βλέπω πώς γίνονται τα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Αρχίσαμε να μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό και εκείνος επέμενε, μέχρι που είπα ότι θα έρθω στην Αθήνα”.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι 28 χρονών και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε σχολή της Θεσσαλονίκης. Η Λάουρα Καραΐσκου μπορεί να έχει πολύ άγχος για την πρεμιέρα, όμως συγχρόνως είναι ενθουσιασμένη! Όπως ανέφερε η ίδια μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, το πρώτο live του J2US είναι γεμάτο εκπλήξεις. 

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss