Μάθε γιατί πρέπει να κάνεις τη νέα χρονιά μία χρονιά ευεξίας 

Ας είναι το 2021 διαφορετικό για όλους τους σωστούς λόγους…

Η φετινή χρονιά, το 2020, ήταν ιδιαίτερη! Δεν θέλουμε ποτέ να κρατάμε τα αρνητικά από μία κατάσταση, γι᾽αυτό θα κρατήσουμε τα άσχημα μαζί με τα καλά, και θα τα γυρίσουμε ανάποδα!

Κλεισμένες μέσα στο σπίτι φροντίσαμε το σώμα και τα μαλλιά μας πιο πολύ, μαγειρέψαμε υγιεινά, κάναμε μεγάλους περίπατους, βάλαμε μουσική και διαβάσαμε ένα βιβλίο. Παρόλο λοιπόν που το 2020 ήταν μία χρονιά –όπως είπαμε- ιδιαίτερη, ήταν και μία χρονιά γεμάτη self-care. Γιατί να μην είναι λοιπόν το 2021 μία χρονιά ευεξίας; Γιατί να μην εφαρμόσουμε όσα μάθαμε για τον εαυτό μας και την περιποίηση, για το χρόνο που χρειαζόμαστε και που μας αξίζει, τη νέα χρονιά που έρχεται;

suzanne kaufman

#1 Ας δεσμευτούμε μαζί ότι θα προσφέρουμε στον εαυτό μας αυτό που του αξίζει: Χρόνο, ποιότητα, ομορφιά, περιποίηση, αγάπη… Ας κλείσουμε την τηλεόραση και ας χαλαρώσουμε με ένα κερί. Προσωπικά, κάθε μέρα δεν βλέπω την ώρα να ανάψω τα Suzanne Kaufmann κεριά μου να χαθώ στις σελίδες του βιβλίου μου.

labiomer

#2 Ας γεμίσουμε την μπανιέρα στο τέλος μίας ημέρας όσο και αν νυστάζουμε, όσο και αν βαριόμαστε. Αν μάλιστα επιλέξεις  προϊόντα όπως το σύμπλεγμα ελαίων Evasion Apaisante της Labiomer (προσωπικό μου αγαπημένο) θα ανυπομονείς πλέον να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να κλείσεις την πόρτα του μπάνιου και πίσω της να χαθεί το στρες.

#3 Ας ξεκινήσουμε γυμναστική! Ό,τι αρέσει στην κάθε μία και ας χαρίσουμε στον εαυτό μας καλό εξοπλισμό, όπως αυτόν που θα βρεις στο sonice.gr . Εγώ φλερτάρω έντονα με τη Yoga και έχω ήδη ένα στρωματάκι στο ηλεκτρονικό μου καλάθι μαζί με βαράκια! Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας το 2021 μία χρονιά ευεξίας. Ας θωρακίσουμε σώμα και πνεύμα όπως μάθαμε να κάνουμε και θα γυρίσουμε τα πάντα προς όφελός μας.

gym

Αξίζουμε το καλύτερο, το οφείλουμε στον εαυτό μας και έχουμε πολύ σημαντικούς συμμάχους σε αυτό όπως το sonice.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που παντρεύει την ομορφιά με την ευεξία, την ομορφιά με τη φύση και πατά ένα pause στην ξέφρενη ζωή μας. Εκεί θα βρεις τα προϊόντα που σου αναφέραμε και δεκάδες άλλα, curated luxury προϊόντα που θα σε κάνουν να μετατρέψεις τη νέα χρονιά στη δική σου χρονιά ευεξίας. Πρέπει να γίνεις so nice με τον εαυτό σου…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss