Μάικλ Τζόρνταν: Δωρίζει 2 εκατομμύρια δολάρια από το “The Last Dance” για την αγορά τροφίμων

Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν δωρίζει 2 εκατομμύρια δολάρια από τα έσοδα του εξαιρετικά επιτυχημένου ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για την αγορά τροφίμων.

Ο Hall of Famer δωρίζει μέρος των εσόδων από το εξαιρετικά επιτυχημένο ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για να βοηθήσει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς δεν απέφευγε ποτέ τη φιλανθρωπία και δωρίζει μερικά από τα χρήματά του για άλλη μια φορά, καθώς σήμερα (26/11) γιορτάζεται η Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και σε μια περίοδο αδιανόητων δυσκολιών λόγω του COVID-19, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη. Είμαι περήφανος που δωρίζω πρόσθετα έσοδα από το The Last Dance στη Feeding America και τις τράπεζες τροφίμων που είναι μέλη στην Καρολίνα και το Σικάγο για να βοηθήσω να τροφοδοτηθούν με τρόφιμα άνθρωποι οι οποίοι πεινάνε“, δήλωσε ο GOAT.

Νωρίτερα φέτος, ο Τζόρνταν έκανε δωρεά 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ρατσισμού.

Το 2017, ο Τζόρνταν δώρισε 7 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στην κατασκευή ιατρικών κλινικών που λειτουργούν για να βοηθήσουν τις κοινότητες που διατρέχουν κίνδυνο στη Σαρλότ.

Το 2018, έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στις προσπάθειες ανάκαμψης από τον τυφώνα στη Βόρεια Καρολίνα.

Πέρυσι, έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια σε προσπάθειες ανακούφισης στις Μπαχάμες μετά τον τυφώνα Ντόριαν. Αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές δωρεές που έκανε ο Τζόρνταν στις ΗΠΑ.

Από τότε που έγινε πλειοψηφικός ιδιοκτήτης των Χόρνετς, ο Τζόρνταν και η ομάδα έχουν δώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για αιτίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την πείνα, την ευεξία και τον στρατό.

GOAT σε όλα του!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss