Μάντζιος: «Χτίζουμε χαρακτήρα»!

ΑΕΛ-Άρης: Η ομάδα του αντέδρασε μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης πέρασε… σα σίφουνας απ’ το Αλκαζάρ, επικρατώντας της ΑΕΛ με σκορ 3-0 για πρώτη φορά μετά το 1990! Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο Πρωτάθλημα και με την επικράτηση αυτή «έπιασαν» ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή (οι Πειραιώτες έχουν ματς λιγότερο).

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, έκανε λόγο για το χαρακτήρα που «χτίζει» η ομάδα του μέσα απ’ τις νίκες, στοιχείο που είναι απ’ τα σημαντικότερα όπως είπε. Μαζί με την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Ήταν δύσκολη. Ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε. Μας στεναχώρησε δεν μας επηρέασε η ήττα. Μπήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, ανταποκριθήκαμε καλά, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις όπως και η Λάρισα. Πρέπει να ξεκουραστούμε έχουμε σημαντικό κι εξίσου δύσκολο ματς μπροστά μας».

Για την άμυνα: «Δεν κοιτάμε στατιστικά ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα να νικά, να χτίζει χαρακτήρα. Ανεβαίνει σκαλοπάτι κάθε ματς η ομάδα και χτίζει χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

Για το τι κρατάει: «Την προσπάθεια, τη σοβαρότητα, την πειθαρχία που είχε η ομάδα και την προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss