Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν ο Γούντγουρντ

European Super League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ο Εντ Γούντγουορντ θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας ανέλαβε την ευθύνη του φιάσκου με την «κίνηση των δώδεκα» και υπέβαλε την παραίτηση του αποχωρώντας από το τιμόνι του συλλόγου στον οποίο βρίσκεται από το 2005.

Η μακροσκελής αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Εντ Γούντγουορντ:

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος που υπηρέτησα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι τιμή μου να δουλεύω για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον κόσμο τα τελευταία 16 χρόνια. Ο σύλλογος είναι σε καλή θέση για το μέλλον και θα είναι δύσκολο να φύγω στο τέλος του έτους. Θα κρατήσω τις αναμνήσεις από την εποχή μου στο ”Old Trafford”, σε μια περίοδο που κερδίσαμε το Europa League, το FA Cup και το EFL Cup. Έχουμε επενδύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες στην ομάδα στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι παίκτες κάτω από την ηγεσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και της προπονητικής του ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι με τις αλλαγές που έχουμε κάνει στο γήπεδο και στο προπονητικό και ποδοσφαιρικό προσωπικό τα τελευταία χρόνια, αυτός ο υπέροχος σύλλογος θα ξανασηκώσει σύντομα τρόπαια. Το αξίζει.

Ήθελα απεγνωσμένα να κερδίσει ο σύλλογος την Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της θητείας μου και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν τα θεμέλια για να την ξανακερδίσουμε για τους παθιασμένους οπαδούς μας. Η παγκοσμίου φήμης ακαδημία μας ανθεί και πάλι, με 34 παίκτες να προχωρούν στην πρώτη ομάδα από το 2013, και ήταν χαρά μου να βλέπουμε ταλέντα όπως οι Ράσφορντ, Γκρίνγουντ και Τουανζέμπε να ανθίζουν στην πρώτη ομάδα. Στα επόμενα χρόνια, η γραμμή παραγωγής νέων ταλέντων του συλλόγου θα συνεχίσει να ωθεί τους παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός για το μέλλον. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ομάδα γυναικών της Manchester United και η πρόοδός τους αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της απαίτησης για επιτυχία σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο.

Οι τελευταίοι 16 μήνες έφεραν τόσες πολλές μοναδικές προκλήσεις και το έργο του συλλόγου στην κοινότητα και σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 ήταν ηρωικό.Ο οικονομικός αντίκτυπος στα ποδοσφαιρικά σωματεία ήταν σοβαρός, αλλά η United ήταν μια από τις πιο ισχυρές και ανθεκτικές ενόψει των έκτακτων οικονομικών πιέσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παθιασμένους θαυμαστές της United για την υποστήριξή τους στις καλές και κακές στιγμές. Γνωρίζω ότι αυτή ήταν μια δύσκολη περίοδος στην ιστορία μας, αλλά η υποστήριξή σας προς την ομάδα δεν τέθηκε ποτέ σε αμφιβολία. Τέλος, ήταν χαρά μου να δουλεύω με τόσους υπέροχους, ταλαντούχους και εργατικούς ανθρώπους».

Ο συν-ιδιοκτήτης της ομάδας Τζόελ Γκλέιζερ πρόσθεσε: «Ο Εντ Γούντγουορντ έχει υπηρετήσει το σύλλογο με μεγάλη διάκριση. Εκ μέρους όλων στην United, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την ακούραστη δουλειά και την αφοσίωσή του.Η συμβολή του στο κλαμπ ήταν τεράστια, και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Old Trafford ως μέρος της οικογένειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss