Μέγκι Ντρίο: Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι έκανε μαθήματα συμπεριφοράς στη Ρασέλ πριν μπει στο GNTM

Για τη φιλία της με τη Ρασέλ, αλλά και τις δηλώσεις που ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM από τον Ανδρέα μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Μέγκι Ντρίο. 

«Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ “πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”» και δήλωσε: «Δεν κάνω μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ» σχολίασε η Μέγκι και συνέχισε λέγοντας. «Απ’ ότι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει καλά με τη Θεοδώρα. Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν ήξερα ότι θα μπει στο παιχνίδι οπότε δεν ισχύει αυτό που είπαν ότι της κάνω μαθήματα συμπεριφοράς. Τα παιδιά εκεί μέσα πρέπει να σκέφτονται να βγουν πρώτοι και όχι ποιος έχει μιλήσει με ποιον. Πάντως όμως ο κόσμος θα ταυτίζει τους παίκτες του φετινού κύκλου με τα πρόσωπα του πρώτου κύκλου», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Όσο για τον χαρακτήρα της παίκτριας του GNTM είπε, “Η Ρασέλ είναι έτσι όπως δείχνει. Είναι εκρηκτικός άνθρωπος. Είναι έτσι”.

Τέλος, ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Δεν μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει. Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά και τα έλεγα λίγο άσχημα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss