Μέσι: Είχε φτάσει κοντά στην Τσέλσι του Μουρίνιο… (Photos)

Η ξεχωριστή ιστορία της προφορικής συμφωνίας του Μέσι με την Τσέλσι το 2014 και τα ξεχωριστά λόγια του Ζοζέ Μουρίνιο!

Οι τελευταίοι μήνες ήταν… καυτοί αναφορικά με το τι θα κάνει ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έμεινε στην Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμη κι έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι… καυτό αναφορικά με το τι θα αποφασίσει ο σούπερ σταρ. Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αποχώρηση του Μέσι απ’ τη Βαρκελώνη έφτασε τόσο κοντά!

Όπως ανέφερε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε μεταγραφικά θέματα, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Μέσι το 2014 είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι είχαν αποφασίσει τότε να καλύψουν τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο τότε συμβόλαιό του.

Αιτία για την επιθυμία αποχώρησής του απ’ τους «μπλαουγκράνα», ήταν τα προβλήματα με την εφορία που είχε ο Αργεντινός.

Σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι είχε φτάσει ο Μουρίνιο το 2014, που τότε ήταν προπονητής στην Τσέλσι, όμως την τελευταία στιγμή η μεταγραφή ναυάγησε.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο Μουρίνιο μόλις πληροφορήθηκε τα προβλήματα με την εφορία του Μέσι, κανόνισε να μιλήσει μαζί του μέσω βίντεο-κλήσης.
Ο Μουρίνιο όντας άριστος στην ψυχολογική διαχείριση των ποδοσφαιριστών, είχε πει αρχικά στον Μέσι: «Μείνε στην Μπαρτσελόνα, θα σου στήσουν άγαλμα εκεί» κι εκείνη τη στιγμή πρόσθεσε: «Αν σηκωθείς ένα πρωί και ο ουρανός είναι περίεργος, ο καφές σου έχει άλλη γεύση και εσύ και η οικογένειά σου έχετε χάσει τη χαρά σας, τότε πίσω από την πόρτα που θα πρέπει ν’ ανοίξεις για να ξαναβρείς το χαμόγελό σου, θα είμαι εγώ, ο Μουρίνιο»!

Η συμφωνία ήταν γεγονός λοιπόν, όμως το… χαλασμένο τηλέφωνο «στράβωσε» τη δουλειά. Αρχικά το έμαθε ο Φάμπρεγκας που είναι κολλητός του Μέσι και ενθουσιάστηκε. Μίλησε με τον Μουρίνιο αλλά και με τον Ντέκο. Ο Πορτογάλος, όμως, μίλησε και με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι που δεν είχε ιδέα! Αμέσως φάνηκε αρνητικός και μίλησε στο γιο του. Εντέλει τον έπεισε να μην πάει πουθενά και να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Κοινώς αν ο μπαμπάς Μέσι δεν είχε άλλη άποψη, ο Λιονέλ τα τελευταία έξι χρόνια θα ήταν παίκτης της Τσέλσι!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss