Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις την τάση των stretchy pants;

Κάνει το comfy style απίστευτα chic εντός και εκτός σπιτιού!

Αφού επιβίωσες από ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο παρακολουθώντας rom-coms, τρώγοντας τις αγαπημένες σου λιχουδιές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και ενδεχομένως φορώντας τα πιο sexy εσώρουχά σου, τις επόμενες μέρες πρέπει να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου και να νιώσεις και πάλι άνετη μέσα στο σπίτι. Παρόλο που μπορεί να έβαλες τα καλά σου την περασμένη Κυριακή για το ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό σου, πιστεύουμε πως οι μέρες μετά από οποιαδήποτε γιορτή θα πρέπει «να αφορούν» μόνο πρακτικά και άνετα ενδύματα. Γι’ αυτόν τον λόγο, φτιάξαμε μια λίστα με 15 κομμάτια για να χαλαρώσεις στο σπίτι μετά την ημέρα των ερωτευμένων.

Σε αυτήν την λίστα θα βρεις τα stretchy pants (θυμίζουν το κλασικό παντελόνι φόρμας), εξαιρετικά μαλακά, πλεκτά αλλά και από βαβμακερό ύφασμα που θυμίζουν φόρμες joggers. Είτε θες να φαίνεσαι προσεγμένη σε έναν περίπατο φορώντας το πλεκτό παντελόνι σου, είτε σκοπεύεις να φας ότι έμεινε από το ρομαντικό σου δείπνο και να δεις την αγαπημένη σου σειρά, χαλαρή στον καναπέ, έχεις τώρα την ευκαιρία να κάνεις την άνεση προτεραιότητά σου. Επιπλέον, αυτές τις μέρες, τα loungewear ρούχα είναι αποδεκτά τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο σε εξωτερικούς, ειδικά να τα βάλει με ένα μπλέιζερ και μπότες.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να βρεις 15 από τα ωραιότερα stretchy pants της αγοράς για να πάρεις ιδέες για άνετες αλλά συγχρόνως άκρως στυλάτες εμφανίσεις. 

Δες επίσης: H νέα εκδοχή του trend με τους τονισμένους ώμους είναι ακαταμάχητη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss