Μήπως η επόμενη φωτογραφία που θα ανεβάσεις στο Instagram πρέπει να είναι με τη μάσκα σου;

Δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας αλλά -δυστυχώς!- το αξεσουάρ που καθόρισε το 2020 περισσότερο από κάθε άλλο. Γίνεται να λείπει από το δικό σου account;

Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μίας δυστοπίας, από αυτές που βλέπαμε χρόνια πριν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και σκεφτόμασταν ποιον πραγματικά αφορούν. Πανδημία, social distancing, μάσκες προσώπου και αντισηπτικά παντού. Η virtual πραγματικότητα έχει γίνει ο μόνος τρόπος να «επικοινωνούμε με τον έξω κόσμο» και μπορούμε πλέον να προσεγγίσουμε τις καλές τέχνες, τον κινηματογράφο, τη μόδα και τη μουσική (στα live gigs αναφερόμαστε) μόνο μέσα από την οθόνη του laptop μας. Η στιγμή που περάσαμε από το «street style στο screen style» παρήλθε πριν από αρκετούς μήνες και τώρα περιμένουμε στωικά, χωρίς όμως να χάνουμε την ενέργεια και τη δημιουργικότητά μας, για να επανέλθουμε στην «κανονικότητα». ‘Η έστω σε μία νέα κανονικότητα που περιλαμβάνεις τις έννοιες «προσοχή και φροντίδα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» αλλά όχι τη λέξη «απομόνωση».

Βalmain S/S 2021
Μέχρι να ξαναβγούμε όμως στους δρόμους, στα καφέ, στα μαγαζιά και στα κέντρα διασκέδασης, ας κάνουμε την social αλλά και την digital πραγματικότητά μας, λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Πώς; Ξεφεύγοντας από το επαναλαμβανόμενο #tbt μοτίβο νοσταλγίας και προσπαθώντας να εγκλιματιστούμε με τον πιο fashionable τρόπο στο σήμερα. Οι προστατευτικές μάσκες προσώπου θα μας βοηθήσουν σε αυτήν την «προσαρμογή».
London str S21 274
Λονδίνο, street style S/S 2021
Διάλεξε το πιο ευφάνταστο σχέδιο face mask, αυτό που έχεις με τις φραουλίτσες, με τα graphic prints ή με το μότο «άι σιχτίρ» (δεν κρίνουμε!). Φόρεσε το αγαπημένο σου top, χτένισε τα μαλλιά σου, βάψε τα μάτια σου αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και πόζαρε με τη μάσκα σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις την αμήχανη χειρονομία που κάνουμε όλες σήμερα για να βγάλουμε φωτογραφία… να την κατεβάσουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας όπως είναι και του στυλ μας. Και πέρα από το μήνυμα που περνάμε (δεν είμαστε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε διαφημιστικό σποτ του Υπουργείου Υγείας, αλλά όλο και κάποιος μπορεί να τσεκάρει και το δικό μας account) αυτή η κίνηση θα βοηθήσει και εμάς αλλά και τους διαδικτυακούς μας φίλους να αποδεχτούμε πιο εύκολα -και πιο στυλάτα- τις σημερινές συνθήκες.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 διαχρονικά στυλ παπουτσιών που αξίζει να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss