Μία διάσημη influencer δίνει 5 «έξυπνα» μαθήματα μόδας για αυτήν τη σεζόν

Η επένδυση βρίσκεται στα πιο απλά κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα σου.

Οι μέρες περνάνε μέσα στην καραντίνα. Άλλοτε γρήγορα κι άλλοτε πιο νωχελικά. Είναι φορές που παρατηρούμε πιο έντονα πράγματα που μας λείπουν από την Covid-free εποχή, αλλά προσπαθούμε να κατευνάσουμε τις σκέψεις μας, γιατί, όπως και να το κάνουμε και όσο και να μη μας αρέσει, η κατάσταση είναι τώρα πολύ συγκεκριμένη. Πλέον, η πλειοψηφία του χρόνου μάς βρίσκει με πιο άνετα ρούχα, ίσως και τις πιτζάμες, στο σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν οργανώνουμε το πλάνο μας για όταν όλα αυτά βρίσκονται πια πίσω μας.

Από τη fashion πλευρά, τουλάχιστον, αυτό γίνεται πολύ εύκολα, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μία διαδικτυακή βόλτα στους χώρους που θα μας δώσουν έμπνευση. Συνήθως, βέβαια, αυτοί σχετίζονται με το Instagram αγαπημένων influencers και, αυτήν τη φορά, το ενδιαφέρον μας στράφηκε στην Camille Charrière.

H Charrière είναι από τις κοπέλες που έχουν χαρακτήρα στο στυλ τους. Στον λογαριασμό της, που ακολουθείται από πάνω από 980 χιλιάδες followers, μοιράζεται φωτογραφίες με τα καθημερινά της outfit που χαρακτηρίζονται από έναν συνδυασμό Λονδρέζικου και Παριζιάνικου αέρα. Μέσα από αυτά δίνει και τις δικές της προτάσεις – μαθήματα, τα οποία μπορούμε να λάβουμε υπόψιν για τις εμφανίσεις μας προσεχώς.

Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss