Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός: Για “διπλό” οκτάδας οι “ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός

Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού (9-8) στο Ισραήλ, εκεί όπου απόψε (21:05, Novasports1HD) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (8-10), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η νέα “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague αρχίζει με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προπονητή των “ερυθρόλευκων” από το 2014 έως το 2018.

Την αποστολή των “ερυθρολεύκων” δεν ακολούθησαν οι Άαρον Χάρισον, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης. Αντίθετα, στη 12άδα συμπεριλήφθηκαν ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Σακίλ ΜακΚίσικ αλλά και ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Η ομάδα μας είναι στην καθημερινή αυτή διαδικασία να προσπαθεί να βελτιωθεί μέσα από τις δυσκολίες και από τις ιδιαίτερες συνθήκες“, σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. “Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, τώρα δεν παίζει ο Χάρισον, ενώ ο Μάρτιν είναι τραυματίας και θα δούμε πως θα είναι. Αυτά είναι κάποια δεδομένα, που σίγουρα παίζουν το ρόλο τους.

Έχω την αίσθηση πως η Μακάμπι είναι σε ανοδική πορεία. Είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε πόντους από τον αιφνιδιασμό στην λίγκα και ίσως στο γήπεδό τους το ποσοστό τους στον συγκεκριμένο τομέα να είναι ακόμη πιο μεγάλο, γιατί παίζουν με αυτοπεποίθηση μέσα στην έδρα τους. Άρα το κύριο μέλημά μας είναι να εκτελέσουμε καλά στην επίθεση και να μην δώσουμε την ευκαιρία για εύκολους πόντους“.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάντι Κοέν (κορονοϊός), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ (τραυματισμός στο μάτι).

Το αποψινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

EuroLeague

19:00 Χίμκι – Μπαρτσελόνα, Novasports2ΗD

19:30 Αναντολού Εφές – Άλμπα Βερολίνου, Novasports3HD

19:45 Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια, Novasports4HD

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός, Novasports1HD

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια, Novasports2HD

EuroCup (Top-16, 1η αγωνιστική)

18:30 Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπουλόν, Novasports5HD σε περιγραφή του Χαράλαμπου Σαραντινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαρτζώκας: “Σε ανοδική πορεία η Μακάμπι” – Ζαν Σαρλ: “Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε”

Ολυμπιακός: Με Μάρτιν αλλά χωρίς Χάρισον στο Τελ Αβίβ

Ο Σφαιρόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Όντεντ Κάτας!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss