Μαντώ Γαστεράτου: Τα τρυφερά λόγια για τη βάπτιση του γιου της (pics)

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο λόγω της πανδημίας. Έτσι, στο πλευρό τους βρέθηκαν μόνο λίγοι συγγενείς και φίλοι. Όπως ήταν φυσικό το TLIFE ήταν εκεί

Σήμερα η γλυκιά μανούλα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά τα συναισθήματά της :

“Μια από τις πιο γλυκές ημέρες της ζωής μου! Να μας ζήσεις αστέρι μου! Γιε μου! Γιώργο μου!
Στην ζωή μου έχω την ευλογία να έχω καλούς ανθρώπους δίπλα μου! Ανθρώπους με ζεστή καρδιά, που θα κάνουν το κάτι παραπάνω για σένα, που θα σε φροντίσουν σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος, που θα κάνουν αυτές τις όμορφες, ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου να είναι παραμύθι… Σοφία μου, Νίκη μου, Στέλιο μου, δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Το ζήσαμε σαν παραμύθι, εμείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νονοί μας και τ’ αδέρφια μας! ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ…”, έγραψε η Μαντώ. 

Και η στενή φίλη της, η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, ανήρτησε φωτογραφίες από τη βάπτιση του μικρού Γιώργου. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss