Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει topless στη μπανιέρα της και κλέβει την παράσταση!

Η Μαρία Κορινθίου διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός αυτή την περίοδο καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τρέχουν. 

Μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης “Jordan” και την εξαιρετική ερμηνεία της στον σπαρακτικό μονόλογο, η ίδια συνεχίζει και φέτος τις παραστάσεις. Μπορεί λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και θέλουν 30% πληρότητα στα θέατρα, οι προγραμματισμένες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη να ακυρώθηκαν, όμως σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες. 

Έτσι, προς το παρόν, η Μαρία Κορινθίου εστιάζει στις υπόλοιπες ασχολίες. Το απόγευμα της Πέμπτης, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία. Όπως θα δεις, η ίδια ποζάρει topless μέσα στην μπανιέρα της και… κλέβει την παράσταση! Το εν λόγω στιγμιότυπο αποτελεί μέρος της φωτογράφησής της για περιοδικό.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι άκρως εντυπωσιακή!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss