Μαρία Σαράφογλου: Ο γάμος, το διαζύγιο και η αδυναμία στον γιο της (pics)

Η Μαρία Σαράφογλου βλέπει τα τελευταία χρόνια την καριέρα της να ανθίζει. Η επιτυχημένη anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1 αποτελεί μια άψογη επαγγελματία στη δουλειά της, ωστόσο η προτεραιότητά της είναι και θα είναι για πάντα ο μονάκριβος γιος της, Δημήτρης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο, Αντώνη Αλαφογιώργο, με τον οποίο ωστόσο κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου στις 7 Ιουλίου του 2017.

Η Μαρία Σαράφογλου, με καταγωγή από τη Χίο και κόρη του Δημήτρη Σαράφογλου, στελέχους του ΚΚΕ και έπειτα του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε δήμαρχος Κερατσινίου και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, γνώρισε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της στον χώρο της εργασίας της. Η γνωριμία της με τον Αντώνη Αλαφογιώργο έγινε σε ένα ρεπορτάζ, με το ειδύλλιο να αρχίζει να φουντώνει περισσότερο μέσα στα τηλεοπτικά πλατό της ΕΡΤ.

Οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν έλεγαν ότι η Μαρία θαύμασε στον Αντώνη την ευστροφία και την ευγλωττία του. Η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν άργησε να έρθει, ενώ ο ερχομός του γιου τους, τους ένωσε περισσότερο. Η Μαρία Σαράφογλου αφοσιώθηκε πλήρως στον γιο της και στην δουλειά της μέχρι τη στιγμή που η σχέση με τον άντρα της άρχισε να κλονίζεται, με συνέπεια να πάρουν διαζύγιο. 

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Σαράφογλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τρυφερή σχέση με τον γιο της, Δημήτρη, στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία: «Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα. Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά. Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss