Μαρίνα Βερνίκου: Solo έξοδος με casual look στα νότια προάστια (pics)

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γιόρτασε σε μια μαγική βραδιά την μεγάλη επιτυχία της μουσικής συλλογής “Island 20” που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια της και την οποία ο κόσμος κατέταξε πρώτη σε πωλήσεις στα επίσημα charts της IFPI.

Το Island, η Minos EMI / Universal Music συνεργάστηκαν για ακόμη μία χρονιά, δημιουργώντας το απόλυτο music compilation “Island 20” με τις μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες και remakes παλιών αγαπημένων κομματιών.

Η special edition τριπλή συσκευασία περιλαμβάνει την καθιερωμένη διπλή συλλογή με τις δύο πλευρές της (early drinks με lounge ακούσματα και late shots με dance επιλογές) καθώς και ένα τρίτο cd με μερικά από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στο Island, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 20 χρόνων.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία, επιλεκτικά παρευρέθηκαν καλλιτέχνες από την νεανική ξένη μουσική σκηνή καθώς και από τον χώρο των εικαστικών τεχνών, του κινηματογράφου και της λυρικής σκηνής.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, το “παρών” έδωσε και η Μαρίνα Βερνίκου, σε μία solo βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό. Ντυμένη casual, αλλά πάντα chic, η γνωστή φωτογράφος μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα κατά την άφιξή της στον χώρο της εκδήλωσης και έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

Χρύσανθος Πανάς – Μαρίνα Βερνίκου

Χρυσάνθη Κουρούπη – Μαρίνα Βερνίκου

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss