Μαριέλλα Φασούλα: “Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και τη Σλοβενία”

Μαριέλλα Φασούλα

H Μαριέλλα Φασούλα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ (basket.gr) ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην πρωτοπόρο Σλοβενία (14/11, 20:00).

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την Εθνική Γυναικών που μετά την νίκη επί της Βουλγαρίας στρέφει την προσοχή της στην αυριανή αναμέτρηση με την Σλοβενία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021.

Η συμβολή της Μαριέλλας Φασούλα στην χθεσινή επικράτηση ήταν καταλυτική φτάνοντας σε double double (21 πόντους, 11 ριμπάουντ) και τον άτυπο τίτλο της MVP με την ίδια ωστόσο να αποδίδει τα εύσημα στις συμπαίκτριές της, καθώς όπως τονίζει ‘’χωρίς την τεράστια βοήθειά τους δεν θα τα είχε καταφέρει τόσο καλά’’.

Είναι και αφετηρία όσων είχε να πει:Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα έκανα τίποτα. Με πίστεψαν και αυτές, αλλά και οι προπονητές και πήρα πολλές μπάλες. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτριές μου να βρεθώ στο κατάλληλο σημείο, να πάρω τη μπάλα και να σκοράρω. Είχαμε καλή συνεργασία και εκτός από το ελεύθερο post που βρέθηκα εγώ, ουκ ολίγες φορές και τα γκαρντ έβαλαν πολλά αμαρκάριστα σουτ που συνέβαλαν για να έρθει αυτή η πολύτιμη νίκη“.

Το θετικό αποτέλεσμα επί της Βουλγαρίας έχει περάσει πλέον στην ιστορία με την διεθνή σέντερ να επισημαίνει.Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη. Αυτός ήταν και ο στόχος μας εξαρχής. Τώρα θα δούμε τα λάθη μας και προσηλωνόμαστε για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είχαμε βάλει στόχο να μπούμε με πιο πολλή ενέργεια και συγκέντρωση. Δεν φοβήθηκα καμιά στιγμή ότι υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις μαζί. Ο στόχος είναι να παίζουμε 40 λεπτά τέλεια, αλλά όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις“.

Μοναδική σκέψη όλων είναι πλέον ο δύσκολος ομολογουμένως αγώνας με την Σλοβενία.Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και ήδη έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε το καλύτερο. Είμαστε αποφασισμένες, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Η Σλοβενία είναι μια δυνατή ομάδα με καλές παίκτριες. Είμαστε προσηλωμένες σε ένα στόχο και οι προπονητές μας θα μας προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα. Αν παίξουμε ομαδικά, με ψυχή και έμφαση στην άμυνα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε“.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss