Μαρσέιγ: Σε διαπραγματεύσεις με Μάντζουκιτς!

Να ενισχύσει σημαντικά την επίθεσή της θέλει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μαρσέιγ, που συζητά με τον Μάριο Μάντζουκιτς!

Μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσής της, προσπαθεί να κάνει η Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μάντζουκιτς εδώ και κάποιες μέρες, προσπαθώντας να κάνουν δικό τους τον Κροάτη φορ που επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σημαντικά τις επαφές τους. Το οικονομικό δε δείχνει να είναι πρόβλημα, όμως η ομάδα της Μασσαλίας προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους στον «σούπερ Μάριο». Κάτι που συναντά την άρνηση του Κροάτη φορ, ο οποίος επιθυμεί συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Πάνω σε αυτή τη διαφωνία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Το καλό για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο όμιλο του Champions League, είναι πως ο Μάντζουκιτς δεν έχει βρει κάποια πρόταση που να τον καλύπτει. Ειδικά από σύλλογο επιπέδου της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η Μπεσίκτας είχε δείξει ενδιαφέρον, όμως είναι σαφώς πεσμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Οπότε το ενδιαφέρον της ομάδας που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο στα λόγια, καθώς πρόταση δεν έχει κατατεθεί. Ακόμη και να γίνει όμως, οικονομικά δεν μπορεί να πλησιάσει την προσφορά της Μαρσέιγ. Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ των Γάλλων.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss