Μασλαρινός: Μας σόκαρε ο τραυματισμός της Φασούλα (pics)

Στο σοκ που υπέστη η Εθνική μας ομάδα έπειτα από τον τραυματισμό της Μαριέλλας Φασούλα, στάθηκε ο προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Μασλαρινός, μετά την ήττα από τη Σλοβενία με 70-77.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, εξέφρασε την πίστη ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στο Eurobasket 2021 με τις πέντε καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μασλαρινός.

allstarbasket.gr
Ο Βασίλης Μασλαρινός

“Ο τραυματισμός είναι η αλήθεια πως σόκαρε τα κορίτσια.

Δεχτήκαμε ένα μεγάλο σερί που αποδείχτηκε καθοριστικό.

Μακάρι να είναι καλά η Μαριέλλα, αυτό προέχει.

Πάντως τα κορίτσια δεν τα παράτησαν, επιστρέψαμε στο ματς, αλλά δεχτήκαμε κάποια μεγάλα σουτ και πληρώσαμε ακριβά κάποια λάθη μας.

Δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα αυτή να καταθέσει τα όπλα με τα προβλήματα που υπήρχαν, το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια. Όταν παίζεις για τη χώρα σου και το εθνόσημο δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και τα ξεχνάς όλα.

Τα κορίτσια είναι αφοσιωμένα και οι παλιότερες βοήθησαν να μπουν και οι νεότερες στο ίδιο κλίμα. Είχαμε ένα πρόβλημα στο ριμπάουντ σε όλο το ματς, ειδικά με την Έβανς που είναι πολύ δυνατή. Αυτό έγινε ακόμη πιο μεγάλο με τον τραυματισμό της Μαριέλλας.

Πλέον περιμένουμε τα ματς του Φεβρουαρίου. Αν είμαστε πλήρεις, έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και τις διαφορές για να προκριθούμε ως μια από τις πέντε καλύτερες δεύτερες των ομίλων”. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τραυματισμό της Φασούλα:

allstarbasket.grallstarbasket.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss