Μερικοί χρήστες Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Ultra αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη λήψη ειδοποιήσεων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι χρήστες των Xiaomi Mi 10 και Xiaomi Mi 10 Ultra αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα με τα τηλέφωνά τους που σχετίζονται με τον ήχο των ειδοποιήσεων. Ορισμένοι χρήστες αυτών των συσκευών ανέφεραν αυτό το ενοχλητικό ζήτημα. Ένας χρήστης του Mi 10 Ultra δήλωσε ότι ο ήχος της ειδοποίησης είναι πολύ αργός.

Οι χρήστες αντέγραψαν ορισμένα αρχεία ήχου από τις Σημειώσεις και τα έβαλαν στο φάκελο ήχου κλήσης για να τα ορίσουν ως ήχο ειδοποίησης, αλλά δεν υπήρχαν ήχοι ειδοποιήσεων.

Μερικοί χρήστες του Mi 10 ανέφεραν το ίδιο μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Snapchat και άλλων. Ακόμα και μετά την ενεργοποίηση κάθε άδειας στις ρυθμίσεις σχετικά με την ειδοποίηση, δεν λαμβάνουν την ειδοποίηση. Ένας χρήστης είπε επίσης ότι ο ήχος ειδοποιήσεων όλων των εφαρμογών χτυπά με τον ίδιο με τον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης της εφαρμογής.

Η προσωρινή λύση για αυτό το ζήτημα είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές για να λάβετε την ειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας που θα κλείσει τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο για περιορισμένο αριθμό χρηστών, ενώ δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το γιατί συμβαίνει. Θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξουν περαιτέρω λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Αντιμετωπίζετε και εσείς πρόβλημα με τους ήχους των ειδοποιήσεων; Πείτε μας στα σχόλια αν το λύσατε με κάποιον τρόπο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss