Μετατρέψτε την παραλία σε πασαρέλα με τη νέα beachwear συλλογή της MODIVO

Αν ψάχνεις για ένα μαγιό με το οποίο θα φαίνεσαι εντυπωσιακή και θα νιώθεις άνετα, τότε φρόντισε να επισκεφτείς το MODIVO.GR.

Αυτή η σεζόν προβλέπεται εξαιρετικά hot αναφορικά με τις τάσεις της μόδας στην παραλία. Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας στο Miami Swim Week, οι σχεδιαστές απέδειξαν ότι τα μαγιό δεν είναι μόνο το μπικίνι ή το ολόσωμο όπως η πλειοψηφία πιστεύει. Οι συλλογές των top beachwear brands που διατίθενται στο MODIVO περιλαμβάνουν μαγιό με κοψίματα και ασύμμετρα στοιχεία. Μεγάλη επιτυχία των επιδείξεων, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αποτελεί το μονοκίνι. Πρόκειται για ένα μαγιό που παρομοιάζεται με ολόσωμο αποκαλύπτοντας ωστόσο περισσότερο το σώμα. Ένα παράδειγμα αυτού του σχεδίου είναι το μονοκίνι Twiddle Twister της μάρκας Banana Moon, το οποίο τονίζει τέλεια τη φιγούρα. Ωστόσο, για τους λάτρεις των μινιμαλιστικών σχεδίων, το MODIVO προσφέρει ασπρόμαυρα μαγιό, αλλά σε μια ελαφρώς εμπλουτισμένη εκδοχή. Πιο συγκεκριμένα, τα μαγιό Seafolly με cut out εφέ αναδεικνύουν το στήθος, ενώ οι πιο μακριές ρίγες που διαθέτει το μοντέλο Wrap Around έχουν τη δυνατότητα να δεθούν γύρω από τη μέση. Με αυτόν τον τρόπο, ένα δήθεν συνηθισμένο μαγιό αποκτά έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια, φέτος συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα έντονα χρώματα. Αυτή τη σεζόν, κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα, το οποίο δεν παραλείπεται από τις συλλογές πολλών brands, όπως Tommy Hilfiger Curve και Drivemebikini. Επιπλέον, τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς animal και floral prints; Μπορεί ο συνδυασμός τους να φαντάζει υπερβολικός, αλλά αρκεί μια ματιά στις προτάσεις από τη μάρκα Guess για να φανεί πως δεν πρόκειται για κάτι άλλο παρά για ένα αρμονικό ντουέτο. Οι οπαδοί των έντονων outfit από την άλλη σίγουρα θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss