Με αυτά τα 3 βήματα θα πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της «Emily In Paris»

Είναι πανεύκολο!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει για τη νέα σειρά του Netflix, «Emily In Paris». Είναι το πρώτο θέμα σε όλες τις γυναικείες συζητήσεις και η βασική ασχολία όλων των κοριτσιών τα Σαββατοκύριακα. Αν με ρωτάς, εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά ελπίζω να συμβεί αυτό κάποια στιγμή.

Έχω παρακολουθήσει, όμως, τα πάντα γύρω από την Emily (aka Lily Collins), η οποία περπατά στους δρόμους του Παρισιού με τα ακριβά και κομψά outfits της σαν άλλη Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη. Αυτό, όμως, που με έχει εντυπωσιάσει δεν είναι ΜΟΝΟ τα ρούχα της. Είναι και τα μαλλιά της.

Η Emily έχει υπέροχους κυματισμούς στα μακριά μαλλιά της, οι οποίοι δείχνουν τρομερά αβίαστοι, κομψοί, σαν να μην έχει γίνει καμία προσπάθεια για να επιτευχθούν. Η πρωταγωνίστρια της πολυδιαφημισμένης σειράς έχει το χτένισμα που θα ήθελαν να έχουν όλα τα κορίτσια για να μη φαίνονται πολύ στυλιζαρισμένα, αλλά ούτε και εντελώς ατημέλητα.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, για να επιτευχθούν αυτά τα french waves στα μαλλιά της Emily, ακολουθούνται τρία απλά βήματα, τα οποία θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Μιας και είναι Σάββατο σήμερα, λοιπόν, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την καλή σου διάθεση, να συναντηθείς για ένα ποτό με τις φίλες σου και να φροντίσεις ο τόπος συνάντησης να είναι κάπου στο κέντρο της Αθήνας… Αφού δεν μπορείς να γίνεις μια Emily In Paris, ας γίνεις βρε παιδί μου η Emily in Athens!

Cover photo: @emilyinparis

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Bieber μόλις υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση για τα ξανθά μαλλιά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss