Με αυτά τα 3 νέα στυλ jean θα «βγάλεις» και το 2021

Ας επενδύσουμε σε ένα πραγματικά χρήσιμο είδος ρούχου για το lockdown, αλλά και για μετά από αυτό.

«Όσα jeans και να έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της δεν είναι ποτέ αρκετά» και αυτό δεν είναι απλά μία fashion ρήση, είναι κάτι σαν νόμος για εμάς. Γι’ αυτό και κάθε εποχή ψάχνουμε να βρούμε τα denim κομμάτια που πρωταγωνιστούν στην μόδα και μας κάνουν και εμάς να ντυνόμαστε στυλάτα και να είμαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση φορώντας το αγαπημένο μας κομμάτι.

Για το 2021 και ιδιαίτερα για του ανοιξιάτικους μήνες που θα έρθουν, τα παρακάτω τρία είδη jean πρέπει να τα εντάξεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου, αν δεν τα έχεις ήδη, για να πεις με βεβαιότητα ότι ακολουθείς τα πιο hot denim trends. Eπίσης έχουμε ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο σε «σπαστά» lockdowns όπου τον περισσότερο χρόνο μας τον περνάμε μέσα στο σπίτι. Είμαστε όλες λίγο διστακτικές και μουδιασμένες στο ενδεχόμενο να επενδύσουμε σε party dresses και ρούχα που θα φοράμε όταν πάρουμε πίσω τη χαμένη μας κοινωνική ζωή.

Μπροστά στην προοπτική, όμως, του να εντάξουμε ένα νέο denim παντελόνι στην γκαρνταρόμπα μας δηλώνουμε ενθουσιασμένες στην τοποθεσία σαλόνι. Και αυτό γιατί θα το φορέσουμε τώρα για να πατήσουμε το #6 να πάμε για περίπατο, αλλά θα το φορέσουμε και στην post-Covid 19 εποχή όταν «πάρουμε τη ζωή» και την καθημερινότητά μας πίσω. Δες ποια είναι τα 3 είδη denim τα οποία θα είναι hot όλο το 2021 και κάν’ τα δικά σου τώρα… για να τα βάζεις και «μετά».
Δες επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τέλειο φόρεμα για κάθε μέρα και περίσταση

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss