Με αυτά τα tips το homewear σου θα γίνει άκρως ενδιαφέρον (video)

Γιατί, δηλαδή, να μην φοράς κοσμήματα μαζί με τη φόρμα σου;

Χρυσά κοσμήματα μαζί με φούτερ, yogi pants με κορμάκια, crop tops πάνω από το αγαπημένο σου φαρδύ, βαμβακερό παντελόνι, kimonos με track pants και διάφοροι άλλοι συνδυασμοί που μέχρι στιγμής μπορεί να μην είχες σκεφτεί να κάνεις, θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σου στο παρακάτω video και θα σου δείξουν πώς με λίγο mix&match το homewear σου θα γίνει uber stylish.

H καραντίνα μας έχει κάνει πιο εφευρετικές σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητές μας μέσα στο σπίτι, αυτό είναι γεγονός. Έχουμε μάθει από το να φτιάχνουμε 3 διαφορετικά είδη banana breads μέχρι να πλέκουμε μακραμέ διακοσμητικά. Γιατί, λοιπόν, να μην διοχετεύσουμε αυτήν μας τη δημιουργικότητα και στο κεφάλαιο «ρούχα για το σπίτι»;… Tο οποίο δυστυχώς είναι αρκετά εκτενές εν μέσω lockdown.

Στο παρακάτω video μόδας της ΥοuTuber, Valeria Lipovetsky, θα δεις πώς αλλάζει με χάρη και κομψότητα 8 διαφορετικά loungewear sets και πώς τα αναδεικνύει μέσα από συγκεκριμένους ενδυματολογικούς συνδυασμούς αλλά και αξεσουάρ που τους προσθέτει. Ακολούθησε τα fashion tips της και θα δεις πως θα ξυπνάς το πρωί, θα σηκώνεσαι από το κρεβάτι για να αρχίσεις την τηλεργασία, θα φοράς τα συνηθισμένα σου άνετα ρούχα αλλά θα δείχνεις πιο κομψή από ποτέ. Σα να βγαίνεις από το σπίτι για να πας βόλτα ένα πράγμα… αλλά χωρίς τη βόλτα!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Όλες οι μπότες που μπορείς να αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση σήμερα στην «Black Friday»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss