Με βόμβα Χάρισον στη λήξη ο Ολυμπιακός 85-82 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Με τρίποντη βόμβα του Άαρον Χάρισον στην εκπνοή, ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-82 κι έφτασε στο 3-1 μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είχε ισοφαρίσει 82-82 με δικό του τρίποντο, κι όταν έφτασε η τελευταία επίθεση, ο Χάρισον εξαπέλυσε τον… “πύραυλο” για να στείλει στη σφαίρα της ευτυχίας συμπαίκτες, προπονητές και το σταφ!

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα “μπρα ντε φερ” 40 λεπτών μεταξύ Ολυμπιακού-Μακάμπι Τελ Αβίβ που κρίθηκε στην απόλυτη λεπτομέρεια!

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να το ελέγχει από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα, όταν οι Χάρισον, Μάρτιν, Πρίντεζης, Σπανούλης πέτυχαν και τους 29 πόντους του στη συγκεκριμένη περίοδο, για να προσπεράσει η ελληνική ομάδα 44-40, από 15-22.

Όμως η Μακάμπι επέστρεψε, με ηγέτη τον Σκότι Γουίλμπεκιν, πήρε ξανά προβάδισμα και μέχρι το τέλος διεκδίκησε τη νίκη.

Ο Χασάν Μάρτιν ήταν κομβικός στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στην αντίπαλη ρακέτα, εξασφάλισε ισορροπία στο παιχνίδι του, όταν το είχε ανάγκη, ενώ Βεζένκοφ και Σπανούλης έδιναν επιπλέον λύσεις.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού, ήταν περισσότερο αμυντικό, όχι όμως δυσεπίλυτο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβγαλε άμυνες, δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία της Μακάμπι, αλλά το ατομικό ταλέντο των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, την κράτησε στον αγώνα.

Για αυτό με 16 ασίστ-14 λάθη, διεκδίκησε περισσότερα από όσα της αναλογούσαν στον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει 22-10 στην ίδια αναλογία!

Ο Οθέλο Χάντερ πέτυχε 15 πόντους, ο Κρις Τζόουνς είχε 12 πόντους – 6 ασίστ και ο Ελάιτζα Μπράιαντ άλλους 12 πόντους για τη Μακάμπι.

Όμως στο τέλος, ήρθε το τρίποντο του Άαρον Χάρισον να γράψει τον θριαμβευτικό επίλογο της ελληνικής ομάδας!

allstarbasket.gr

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 44-40, 69-66, 85-82

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss