Μια νέα συλλογή ρούχων μας γεμίζει «ευγνωμοσύνη» για όλα όσα έχουμε

Το ελληνικό brand Νene παρουσιάζει τη συλλογή με το όνομα «Gratitude» για τη σεζόν S/S 2022 και χωράει πίσω από έναν τίτλο ό,τι νιώθουμε το τελευταίο διάστημα.

Καμιά φορά χρειάζεται να πατήσεις ένα pause για να σκεφτείς τι έχεις και τι σου λείπει στη ζωή σου. Κάνοντας αυτόν τον μικρό απολογισμό πολύ συχνά ανασαίνεις με ανακούφιση νιώθοντας ευγνώμον για ό,τι έχεις πετύχει. Αυτό το συναίσθημα πληρότητας που σε πλημμυρίζει τη συγκεκριμένη στιγμή προσπάθησε να περάσει η Eλένη Αναστασίαδη, Founder του brand Νene στη νέα της collection που ονομάζεται… «Gratitude».

«Η φετινή μας κολεξιόν έχει να κάνει με την ευγνωμοσύνη, την έννοια αυτή την οποία νιώθουμε κάθε ημέρα που ξυπνάμε με υγεία & ασφάλεια. Η ευγνωμοσύνη είναι η βασική αρχή των πάντων, είναι το χρώμα σε κάθε μας σκέψη και κάθε μας πράξη. Είναι αλήθεια πως οι καιροί που διανύουμε είναι περίεργοι και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι θετικότητα και αισιοδοξία και έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να στήσουμε αυτή τη νέα σειρά ρούχων για την άνοιξη / καλοκαίρι 2022 με βασικό μας άξονα τη θετικότητα. Χρώμα παντού, ανάλαφρη καρδιά και καμία μουντή διάθεση ώστε να πιστέψουμε πως όλα (θα) πάνε καλά», λέει η Eλένη.

Comfort is everything
Έντονες αποχρώσεις, βαμβακερά υφάσματα, λινά & μετάξι «ντύνουν» τις αέρινες γραμμές και τα κομμάτια για κάθε σωματότυπο και κάθε ώρα της ημέρας που παρουσιάζει το brand. To Grecian chic ύφος είναι διάχυτο στα loose φορέματα και στα matching sets και στα αξεσουάρ του label. Oι statement espadrilles μπορούν να φορεθούν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss