Μια ​​νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι το αναδιπλούμενο iPhone θα υποστηρίζει Apple Pencil

Σύμφωνα με μερικές πρόσφατες αναφορές, η Apple δοκιμάζει επί του παρόντος πτυσσόμενες οθόνες για ένα πιθανό εύκαμπτο iPhone. Το εύρος του έργου είναι προφανώς μόνο η ανάπτυξη μιας πτυσσόμενης οθόνης αυτή τη στιγμή και η εταιρεία δεν έχει κλειδώσει σε σχέδια για την έναρξη μιας πραγματικής συσκευής.

Ακόμα, ένα αναδιπλούμενο iPhone φαίνεται πολύ πιθανό, δεδομένου ότι τα αναδιπλούμενα smartphone αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία κινητών τηλεφώνων τα επόμενα χρόνια και κάθε μεγάλος κατασκευαστής αναμένεται να έχει τουλάχιστον ένα εύκαμπτο τηλέφωνο στο χαρτοφυλάκιο του έως το 2022.

Η Apple προφανώς ανέπτυξε τόσο πρωτότυπα clamshell όσο και books και λέγεται ότι κλίνει προς το πρώτο, πράγμα που έδειξε ότι η συσκευή θα ήταν περισσότερο ανταγωνιστής του Galaxy Z Flip. Αυτό ταιριάζει καλά με μια πρόσφατη διαρροή που λέει επίσης ότι το αναδιπλούμενο iPhone θα στοχεύει σε νέους χρήστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία έχει συζητήσει πολλά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου ενός παρόμοιου με το iPhone 12 Pro Max όταν ξεδιπλώνεται.

Μια νέα έκθεση από την ερευνητική εταιρεία EqualOcean χρωματίζει μια διαφορετική εικόνα.

Φαίνεται ότι το αναδιπλούμενο iPhone θα είναι ένα υβριδικό τηλέφωνο-tablet

Αναφέροντας την εταιρεία ανάλυσης Omdia, οι αναφορές αναφέρουν ότι το αναδιπλούμενο iPhone θα διαθέτει οθόνη OLED που θα κυμαίνεται μεταξύ 7,3 και 7,6 ιντσών. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι το τηλέφωνο θα υποστηρίζει γραφίδα. Είναι καλύτερο να πάρετε αυτό το κομμάτι με μια επιφύλαξη, καθώς το Apple Pencil δεν είναι συμβατό με κανένα iPhone αυτήν τη στιγμή. Τούτου λεχθέντος, μια πρόβλεψη του 2019 από την UBS, και μια ανάρτηση από ένα leaker του Twitter υποδηλώνει ότι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple θα είναι στην πραγματικότητα ένα πτυσσόμενο iPad.

Το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold 3 φημολογείται επίσης ότι είναι συμβατό με ένα digital pen και δεδομένου ότι η Apple πιθανότατα θα προμηθεύσει οθόνες για το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της από τη Samsung, η ολοκλήρωση της γραφίδας δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Στο τέλος της ημέρας, είναι πολύ νωρίς για να πω τίποτα, δεδομένου ότι οι περισσότερες φήμες ισχυρίζονται ότι ένα αναδιπλούμενο iPhone απέχει πολύ καιρό από την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής έκθεσης που συνδέει το χρονοδιάγραμμα έναρξης ενός τέτοιου τηλεφώνου για το 2023.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss