Μιμή Ντενίση: “Έφτιαξα το νυφικό μου για το γάμο με τον Τρίτση και σε μια βδομάδα πέθανε” – Οι γάμοι ο έρωτας και η κόρη της

Με την υπέροχη Μιμή Ντενίση ξεκίνησε το πρώτο Direct στον Αlpha, ο Τάκης Χατζής. Η αγαπημένη ηθοποιός πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μίλησε για όλα. Για το θέατρο, τους άνδρες της ζωής της και την κόρη της Μαριτίνα, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιο σύντροφο.

Για τους γάμους που έχει κάνει: Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα νυφικά σπίτια έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω!

Για το θέατρο και την πανδημία: Είμαστε στο μηδέν, γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από το Μάρτιο. Εγώ έχω μεγάλη καριέρα, έχω να ζήσω αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν. Είμαι εναντίον του live streaming, στο θέατρο. Το θέατρο είναι τέχνη. Και αν γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο: Εγώ τα άκουγα χρόνια από τον Λαζόπουλο. Η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Εμένα με είχε ο Λάκης. Τώρα είμαστε μια χαρά μεταξύ μας. Με ενόχλησε μόνο όταν μίλησε για το παιδί μου και τη μητέρα μου. Τα άλλα δε με ενόχλησαν. 

Για τη σχέση της με τον  πρόεδρο της Τσεχίας:  Ο Βάτσλαβ Χάβελ ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Εγώ του ζήτησα ένα βιβλίο του για να το θέατρο και μετά εξελίχθηκε η σχέση μεταξύ μας. Μέσα από το Χάβελ γνώρισα τον Κούντερα. Ήμουν σε αυτή την ιστορική συνάντηση Χάβελ και Κούντερα.

Για τον έρωτα: Ερωτεύομαι με το μυαλό δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό. Ο Τρίτσης ήταν ωραίος ναι αλλά όχι όλοι. Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άντρες. Αν δω ενδιαφέρον μόνο θα ασχοληθώ. Δεν θα πάω να φάω τα μούτρα μου

Για την ομορφιά σε σχέση με την καριέρα: Στην αρχή η ομορφιά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Μετά, γίνεται κακό γιατί αν είσαι όμορφη δεν έχεις ταλέντο και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποδείξεις πολλαπλά ότι έχεις ταλέντο.

Για την προδοσία: Την έχω πατήσει από ανθρώπους που αγάπησα και εκτίμησα και δεν περίμενα να με προδώσουν.

Για την κόρη της Μαριτίνα: Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά.

Για τη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: Μου είναι δύσκολο να πάω στο Θεολόγο. Το έφτιαξε το σπίτι η μητέρα μου που πέθανε πρόσφατα και είναι πολύ συνδεδεμένο με εκείνη. Η μητέρα μου είχε δυνατή προσωπικότητα. Ήταν το στήριγμά μου. Ήταν ατρόμητη.

Τι της αρέσει και τι όχι στο χαρακτήρα της: Θα έπρεπε να είμαι λιγότερο ευγενική με κάποιους ανθρώπους. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα θετικά μου στοιχεία

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss