Μιχάλης Τριομμάτης: Από το Ειδικό σχολείο της Ρόδου στο Πανεπιστήμιο

Επιτυχίες που καταγράφηκαν, ήταν πολλές. Μία από αυτές έχει να κάνει με τον πρώτο μαθητή Ειδικού σχολείου από τα Δωδεκάνησα. Ο Μιχάλης Τριομμάτης από τη Ρόδο έδωσε Πανελλήνιες πέρσι και μάλιστα κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Πολλά μπράβο για την τόσο σημαντική αυτή επιτυχία, η οποία αντανακλά σε όλο τον κόσμο της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας, αξίζουν και οι γονείς του Μιχάλη, οι εκπαιδευτικοί του αλλά και ο Διευθυντή Βασίλη Χριστινάκη.

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου για την επιτυχία του Μιχάλη Τριομμάτη

«Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μιχάλη Τριομμάτη (σ.σ. Mike Triommatis) για τη μεγάλη επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ο Μιχάλης στηριζόμενος αποκλειστικά στο διάβασμα του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και στην οικογένεια του κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Η ευτυχία και η υπερηφάνεια που νιώθουμε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στη σχολή που θα επιλέξει να συνεχίσει. Το μέλλον είναι δικό του!»

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss