Μοντέρνα ή κλασσικά η εγγύηση στα έπιπλα κουζίνας είναι η Gruppo Cucine | Sportdog Team

Η Gruppo Cucine η ελληνική εταιρία που ξεκίνησε με το όραμα του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη για την προστασία του κλάδου του επίπλου κουζίνας και την δημιουργία οικολογικών και καλαίσθητων επίπλων, συνεχίζει μέχρι σήμερα το σημαντικό έργο της στα χέρια πλέον του Γιώργου, του Άρη και της Σοφίας, των παιδιών του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη.

Με το μεράκι, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους οι τρεις νέοι βελτιώνουν διαρκώς την οικογενειακή αυτή επιχείρηση μέσω διαρκούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο όραμα του πατέρα τους. Μέσα από την προσπάθεια τους και την φρέσκια τους ματιά η Gruppo Cucine είναι πλέον  η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα.

Για την Gruppo Cucine, η κουζίνα δεν είναι απλός ένας συνδυασμός από ωραία έπιπλα, είναι η καρδιά του σπιτιού. Στην κουζίνα ερχόμαστε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο γεύμα και στο δείπνο μετά από μια κουραστική μέρα, μαγειρεύουμε και δημιουργούμε ξεχωριστές γεύσεις.

Μέσα στην κουζίνα του σπιτιού μας γράφονται αμέτρητες ιστορίες αγάπης και γεννιούνται υπέροχες αναμνήσεις με την οικογένεια μας , τους φίλους μας , τους συγγενείς μας. Είναι ο χώρος στο οποίον απολαμβάνουμε και θα απολαύσουμε στιγμές ευτυχίας, χαράς και δημιουργίας τα χρόνια που θα έρθουν από την πιο μικρή καθημερινή στιγμή μέχρι την πιο ξεχωριστή περίσταση.

Γι’ αυτό για την Gruppo Cucine η κουζίνα του σπιτιού είναι μια επένδυση και στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από κορυφαία ιταλικά έπιπλα κουζίνας που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και προσιτές τιμές.

Όλα τα έπιπλα κουζίνας της Gruppo Cucine είναι έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, διαχρονικά και σχεδιασμένα με φιλικά και ακίνδυνα προς το περιβάλλον υλικά που δεν θέτουν κρυφούς κινδύνους για την υγεία και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία.

Επίσης, η Gruppo Cucine περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επίπλων μοντέρνων και κλασικών για να εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει το γούστο όλων των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Ιδιαίτερα παραδείγματα επίπλων κουζίνας είναι τα μοντέρνα έπιπλα Frame και τα κλασικά Olimpia.

Η κουζίνα Frame είναι ένας σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας που περιλαμβάνει βιομηχανικές και κλασικές επιρροές σε ένα ενδιαφέρον μείγμα διαφορετικών στυλ και διαφορετικών υλικών που μπορεί άνετα να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η κουζίνα Olimpia είναι ένας κλασικός σχεδιασμός κουζίνας που περιλαμβάνει γήινα χρώματα σε τόνους του λευκού, του μπεζ και του εκρού και είναι σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, για να παρέχει λειτουργικότητα και άνεση.

Όποιο στυλ κουζίνας και αν επιλέξετε η Gruppo Cucine είναι δίπλα σας να σας λύσει κάθε απορία, να ακούσει τις επιθυμίες σας, να σχεδιάσει live την κουζίνα της επιλογής σας και να την εγκαταστήσει σπίτι σας με το εξειδικευμένο της συνεργείο εντός ολίγων ημερών.

Τα μοντέρνα έπιπλα κουζίνας Frame από την Gruppo Cucine

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss